Categories: Корисне

Як правильно запікати баклажани на мангалі

Скільки часу запікати баклажани?

Отже, фольгою накриємо лист. Баклажани наколемо вилкою 2-3 рази. Робиться це для того, щоб баклажани не "вибухнули" при запіканні. Відправляємо баклажани в духовку, розігріту до 190-200 градусів і готуємо хвилин 35-45.

Навіщо солять баклажани перед смаженням?

Попередньо солити баклажани має сенс тільки тоді, коли ви хочете, щоб вони при жарці вбрали менше жиру. Всі. Решта – від лукавого.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Холодильное оборудование: технология, сохраняющая свежесть и качество

Современный бизнес в сфере торговли и общественного питания немыслим без надежного холодильного оборудования. Именно от…

4 години ago

Самохідні обприскувачі Amazone від Дойче Агратехнік

Самохідні обприскувачі Amazone: технології нового покоління для точного землеробства Сучасне агровиробництво неможливо уявити без високотехнологічної…

4 години ago

Синдром Жильбера: симптоми, діагностика та сучасні методи виявлення

Ви помічали, що іноді ваша шкіра або білки очей набувають ледь помітного жовтуватого відтінку, особливо…

1 день ago

Осінь зі смаком Італії: як il Molino перетворює гарбуз на мистецтво

Осінь у Києві має свій ритм: прохолодні ранки, повільні прогулянки, аромат кориці у кав’ярнях і…

1 день ago

Бюро переводов как инструмент уверенного выхода на международный рынок

Современные компании все чаще ведут деятельность за пределами своей страны, а значит, возникает необходимость в…

4 дні ago

Стиральная машина выбивает пробки — проверка ТЭНа и проводки

Стиральная машина, внезапно "вырубающая" автоматический выключатель (пробки) или УЗО в щитке, сигнализирует о серьезной электрической…

4 дні ago