Categories: Корисне

Як правильно заварити віник з ялиці

Запарити ялицевий віник можна як завжди в окропі на 10-20 хвилин, або потримати в гарячій воді 3 годинитоді всі корисні речовини вдається зберегти. Настій, отриманий після запарювання віника, можна використовувати для миття волосся або ополіскування тіла.

Чи потрібно запарювати віник із ялиці?

Хвоя свіжого віника з ялиці не вимагає розпарювання, вона і без замочування ніжна, не коле та не травмує шкіру. До того ж, у теплому приміщенні вона і без запарювання активно виділяє фітонциди, наповнюючи лазню приємним ароматом. Збережена копія

Як заготовити віники з ялиці?

Найкраще збирати віники з ялиці у першу половину сонячного дня, коли напередодні не було дощу. Дерева мають бути віддалені від доріг, заводів, господарств, де використовують добрива, пестициди. Перед збором треба дізнатися, чи не проводили тут потраву кліщів, гусениць, які нищать ліси.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Как выбрать Smart TV: простое руководство для осознанной покупки

Ещё недавно для просмотра фильмов онлайн требовались ноутбуки, приставки и HDMI-кабели. Сегодня всё проще —…

24 години ago

Англійська мова для дітей: обираємо онлайн-школу

У сучасному світі англійська мова стала не лише обов’язковим шкільним предметом, а й необхідним інструментом…

24 години ago

Військові прапори України: де купити прапор з гідністю та якістю

Прапор — це не просто тканина, а символ, що несе в собі історію, честь і…

2 дні ago

Як обрати ручний плиткоріз: інструмент, що визначає якість

Плитка — один із найпопулярніших оздоблювальних матеріалів. Але без якісного інструменту її укладання перетворюється на…

2 дні ago

Колаборація вуличної і інтернет реклами: ефективний синергійний маркетинг

Колаборація вуличної і інтернет реклами: ефективний синергійний маркетинг У сучасному світі бізнесу ефективна реклама —…

3 дні ago

Тест з англійської мови: як обрати, підготуватися та досягти успіху

Сучасний світ вимагає знання англійської не лише для подорожей чи перегляду фільмів в оригіналі —…

3 дні ago