Як правильно зрізати м'ясо для шаурми?

Смажене м'ясо зрізають зверху вниз, починаючи з верхівки піраміди, але не доходячи до самого кінця. Зрізають з того краю, що покрився золотистою скоринкою, і дрібно рубають кожну смужку.27 Apr 2018

Скільки кг м'яса на рожні?

Середня вага м'яса на рожні складає 5кг. Напівфабрикат виготовляється з курячих грудок та курячого стегна високої якості. Співвідношення грудки та стегна стандартно 50/50, за бажанням клієнта підбирається індивідуально. Заготовка поставляється в охолодженому або замороженому вигляді, обгорнута харчовою плівкою.

Скільки м'яса на рожні для шаурми?

Для однієї шаурми потрібно 120 грамів м'яса. Ціна маринованого м'яса курки на рожні, що поставляється з птахофабрики, у середньому тримається на рівні 180 рублів за кілограм.

Як правильно загортати лаваш для шаурми?

Спочатку викладіть м'ясо по центру лаваша упоперек, потім закладіть його зверху або по краях овочами. Можна зробити це із двох сторін. Акуратно підверніть бічні краї та покладіть їх на начинку. Можна підвернути один край, тоді м'ясо та овочі слід заздалегідь покласти трохи ближче до відкритого краю, але не на край.

Як нарізати м'ясо на шаурму?

Мале філе відкладаємо, а велике філе нарізаємо вздовж, пластами, якомога тонше (чим тонше буде нарізане куряче) м'ясо, тим більше ми отримаємо засмажкуватої скоринки і тим смачніше буде шаурма).

Скільки ваги втрачає яловичина під час смаження?

Зміна ваги м'яса при тепловій обробці

Вид продукту Відсоток зменшення ваги
Яловичина 37-45%
Свинина пісна 35-40%
Бараніна 40-45%
М'ясо птиці (курятина, індичата, м'ясо курчати) 30%

Скільки коштує заготівля для шаурми?

Шаурма

Упаковка Ціна
5 – 20 кг 235 руб. / кг
25 – 50 кг 233 руб. / кг
60 – 100 кг 231 руб. / кг
110 – 140 кг 233 руб. / кг

Скільки кіловат потрібно для приготування шаурми?

Переходячи безпосередньому розгляду електричного устаткування, слід відразу відзначити рамки потужності оного. Вона варіюється від 3 до 11 квт. Де 3 кВт – це найпростіший гриль на 10 кг м'яса з двома нагрівальними елементами, а 11 кВт – це гриль для смаження цілого барана.

Що можна загорнути у круглий лаваш?

Що загорнути в лаваш: 6 кращих варіантів начинки.

  • Лаваш з шинкою та сиром
  • Лаваш з копченим лососем
  • Лаваш з куркою, яйцем та салатом
  • Лаваш з тунцем та кукурудзою
  • Спосіб приготування:
  • Лаваш з копченою індичкою
  • Лаваш з шинкою та овочами

Вам також може сподобатися

Більше від автора