Categories: Корисне

Як просто швидко та смачно приготувати свинину

Як зробити смажену свинину м'якшою?

Як розм'якшити сире м'ясо Наріжте м'ясо на порційні шматки та повністю залийте мінеральною газованою водою. Поставте у холодильник на 4 години. Після цього можна приступати до приготування. Фруктові маринади завдяки своїй кислоті роблять м'ясні волокна м'якшими.

Скільки часу потрібно смажити свинину на сковороді?

Як смачно посмажити свинину на сковороді – поради Смажиться свиняче м'ясо від 15 до 25 хвилин до повної готовності, якщо шматки у вас великі. Для маленьких шматочків буде достатньо 3-5 хвилин прожарювання з кожного боку.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Тепла підлога в Києві: сучасний комфорт для вашого дому

Коли мова йде про справжній домашній затишок, дрібниць не буває. Одним із ключових елементів комфорту…

5 години ago

Экипировка для электромонтажников: как выбрать надежную спецодежду и средства защиты

Работа с электричеством требует максимального внимания к деталям — не только в проектировании и монтаже,…

5 години ago

Натуральные семечки и масличные культуры от производителя: польза, вкус и выгода для бизнеса

Полезные перекусы, сырьё для производства масла и экспортные агрокультуры — всё это объединяет один, на…

2 дні ago

Dental Avenue – надійна стоматологія у Львові для найскладніших випадків!

Досвідчені стоматологи найвищої кваліфікації, постійне вдосконалення способів лікування, застосування найпрогресивнішого обладнання та високоякісних матеріалів -…

4 дні ago

Сонячна енергія: як розумно керувати ресурсами та оптимізувати споживання

В умовах зростаючої вартості електроенергії, нестабільної енергосистеми та глобального руху до екологічної відповідальності все більше…

5 днів ago

Топіарна стрижка рослин: коли природа стає мистецтвом

Чи можна перетворити сад на живу скульптурну галерею? Так, якщо скористатися топіарним мистецтвом — спеціальною…

1 тиждень ago