Categories: Корисне

Як приготувати дріжджове тісто на сухих дріжджах.

Скільки часу має підніматися тісто на сухих дріжджах?

Тісто має підходити як мінімум дві з половиною – три години (Час поділу дріжджових клітин), щоб загальна кількість дріжджів у тесті подвоїлася.

Як розвести сухі дріжджі?

Сухі активні або миттєві розлучаються так: на 1 г дріжджів береться 5 г теплої води (35 ° С), продукт заливається водою і залишається на 15 хвилин для активізації. Швидкодіючі не вимагають попереднього замочування. Їх потрібно змішати з борошном і додати|добавляти| в тісто.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Теплогенератори Бізон — альтернатива твердопаливним котлам

Теплогенератор «Бізон»: рекомендується до придбання У суворих реаліях сучасного агропромислового комплексу врожай залежить не тільки…

3 дні ago

PRYNADA — ресторан, де традиції набувають сучасного звучання

PRYNADA Ukrainian Cafe — це перший ресторан актуальної української кухні, де класичні рецепти набувають сучасного…

4 дні ago

Імідж у деталях: яку роль відіграє пакет у сприйнятті бренду

Бренд – це не просто продукт чи комплекс послуг, а якийсь образ із певним іміджем,…

5 днів ago

Стильное женское нижнее белье от интернет-магазина Kleo

Современная женщина выбирает не просто белье — она выбирает настроение, комфорт и способ самовыражения. Именно…

5 днів ago

Прапори на замовлення від ТОВ «Лакор» — надійність, перевірена часом

Виготовлення прапора — це не просто друк зображення на тканині. Це поєднання технологій, досвіду, якісних…

6 днів ago

Автоматика для гаражних воріт: зручність, на яку ви заслуговуєте

У сучасному світі комфорт починається з деталей. І якщо ви цінуєте зручність у повсякденному житті,…

6 днів ago