Як приготувати квашену капусту з морквою


Скільки солі та моркви на 1 кг капусти?

Скільки солі та моркви потрібно додати в капусту Вважається, що маса добавок не повинна перевищувати десяту частину основних овочів на 1 кг беруть до 100 г моркви. (Невелику морквину).

У чому секрет квашеної капусти?

Морська сіль для закваски капусти Звична всім кам'яна сіль – звичайний консервант, який не гарантує вдалу та смачну засолку. Морська сіль у порівнянні зі звичайною кам'яною містить понад 40 мікро- та макроелементів, які роблять капусту соковитою, хрусткою та кориснішою.

Скільки солі та моркви потрібно для засолювання капусти?

Якщо ви вирішили квасити капусту з морквою, її потрібно брати в кількості 3% від ваги капусти, тобто 300 г моркви на 10 кг капусти. А ось солі на 10 кг капусти потрібно 200 грам, або 8 столових ложок без гірки.

Навіщо до квашеної капусти додають моркву?

Багато хто знає, що квашена капуста багата на пробіотики і вітамін С. Морква, навпаки, багата бета-каротином і вітаміном А, який необхідний для гарного зору та імунітету. Тому моркву доцільно додавати до квашеної капусти. для збагачення її поживної цінності та покращення смакових якостей.

Квашена капуста – 10 смачних …

Квашена капуста – одна з найпопулярніших і найкорисніших закусок на осінньо-зимовий період. Для тих, хто не дуже любить експерименти, пропонуємо приготувати квашену капусту за класичними рецептами.

Вам також може сподобатися

Більше від автора