Як приготувати правильно смачний плов з


Що додати до плов для смаку?

Приправа для плову з бараниною – кріп, чебрець, хмелі-сунелі, кріп, коріандр, розмарин, насіння гірчиці, барбарис, шафран. Приправа для плову з яловичиною – пажитник, суми, орегано, майоран, чебрець, куркума. Приправа для плову зі свининою – лавровий лист, каррі, барбарис, базилік, майоран, кмин, гвоздика, суми.

У чому весь секрет розсипчастого плову?

Окремий секрет – вода. Цінителі плову стверджують, що заливати у блюдо краще окріп. За технологічною картою, воду після закладення рису в плов узбецьки вже не додають і варять все у відкритому посуді до повного закипання рідини, потім закривають кришкою і доводять до готовності протягом 30-40 хвилин.

Яку воду потрібно додавати в плов гарячу чи холодну?

Прийом з холодною водою найбільш зручний при вогнищному приготуванні плову, коли ми маємо справу з більш високими та "інтенсивними" температурами і коли бурхливе закипання зірвака небажане. При приготуванні плову на електричній або газовій плиті краще скористатися окропом.

Які приправи можна додавати до плову?

Спеції для плову – традиційні інгредієнти, які додають до національної страви з рису та м'яса жителі Середньої Азії та Кавказу. Головні складові – зіра (кумін) та барбарис. До суміші для плову також додають чорний мелений перець, лавровий лист, шафран або куркуму, паприку, рідше пряні трави..

Плов, рецепти з фото на UkrainianFood.com: 770 …

У цьому рецепті я покажу, як приготувати смачний плов з яловичини. Для того щоб плов вийшов ще смачнішим, готувати я …

Вам також може сподобатися

Більше від автора