Categories: Корисне

Як приготувати шницель з фаршу?

Скільки часу смажити шницель?

Смажте на помірному вогні, щоб і паніровка підрум'янилася, і м'ясо встигло прожаритися. Скільки смажити шницелі, визначте за кольором поверхні. Зазвичай достатньо 2-3 хвилини з кожного боку. Готові шницелі перекладайте на ґрати, вистелені паперовими рушниками.

Чи потрібно відбивати шницель?

Не забувайте обов'язково відбивати свинину, коли готуєте шницелі чи відбивні. Але пам'ятайте, відбивати потрібно тільки через пакет, або харчову плівку, щоб не пошкоджувати структуру м'яса! Щоб під час смаження м'яса воно не втратило форму, краще зверху нанести ножем невеликі порізи.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Бюро перекладів Translate Innova

Translate Innova — це не просто бюро перекладів. Це команда професіоналів, яка гарантовано виконує завдання…

15 години ago

Рідкі Обої Юрські: Ваша Унікальна Декорація для Інтер’єру

Рідкі обої юрські https://www.domdom.com.ua/ua/torgovye-marki/yurski/ — це інноваційний та стильний матеріал для оздоблення стін, який здатний…

23 години ago

Мониторинг обменников: как безопасно и выгодно обменивать криптовалюту

С развитием криптовалютных технологий обмен цифровых активов становится всё более востребованной услугой. На рынке представлено…

23 години ago

Топ найцікавіших фільмів і серіалів, які варто переглянути?

У світі кіно і серіалів щороку з’являється безліч нових релізів. Вибрати щось дійсно цікаве серед…

2 дні ago

Почему пригон авто из США с Acars — это надежно и выгодно?

Автомобили из Америки https://acars.ua/ru становятся все более популярными среди украинских покупателей. Их выбирают за доступную…

2 дні ago

Как выбрать монитор для компьютера: ключевые параметры и рекомендации

Монитор — это один из самых важных компонентов любого компьютера. Он отвечает за качество изображения,…

3 дні ago