Categories: Корисне

Як приготувати шницель з фаршу?

Скільки часу смажити шницель?

Смажте на помірному вогні, щоб і паніровка підрум'янилася, і м'ясо встигло прожаритися. Скільки смажити шницелі, визначте за кольором поверхні. Зазвичай достатньо 2-3 хвилини з кожного боку. Готові шницелі перекладайте на ґрати, вистелені паперовими рушниками.

Чи потрібно відбивати шницель?

Не забувайте обов'язково відбивати свинину, коли готуєте шницелі чи відбивні. Але пам'ятайте, відбивати потрібно тільки через пакет, або харчову плівку, щоб не пошкоджувати структуру м'яса! Щоб під час смаження м'яса воно не втратило форму, краще зверху нанести ножем невеликі порізи.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Полікарбонатні шумозахисні екрани для міст

Транспортний шум — серйозна проблема сучасних міст. Магістралі, залізничні колії та промислові зони створюють постійний…

23 години ago

З Києва до аеропорту Варшави: автобус, потяг чи трансфер — що вибрати

Подорож із Києва до аеропорту Варшави сьогодні стала звичною для тисяч українців — як для…

3 дні ago

Холодильное оборудование: технология, сохраняющая свежесть и качество

Современный бизнес в сфере торговли и общественного питания немыслим без надежного холодильного оборудования. Именно от…

7 днів ago

Самохідні обприскувачі Amazone від Дойче Агратехнік

Самохідні обприскувачі Amazone: технології нового покоління для точного землеробства Сучасне агровиробництво неможливо уявити без високотехнологічної…

7 днів ago

Синдром Жильбера: симптоми, діагностика та сучасні методи виявлення

Ви помічали, що іноді ваша шкіра або білки очей набувають ледь помітного жовтуватого відтінку, особливо…

1 тиждень ago

Осінь зі смаком Італії: як il Molino перетворює гарбуз на мистецтво

Осінь у Києві має свій ритм: прохолодні ранки, повільні прогулянки, аромат кориці у кав’ярнях і…

1 тиждень ago