Categories: Корисне

Як самому зробити оладки

Чому не виходять пишні оладки?

Швидше за все причина в тому, що ви занадто довго і інтенсивно замішуєте тісто після того, як ввели борошно в основну масу. За жив час встигає сильно розвинутися клейковина, яка 'вбиває' повітряну текстуру основної наперед збитої маси (яйця + цукор + кефір або ін.).

Як правильно смажити оладки під кришкою чи без?

Пишні оладки смажать під кришкою. Періодично очищають її від конденсату, що виступає. Не поспішайте відправляти оладки зі сковороди одразу на тарілку.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Запчастини на культиватор та John Deere запчастини в Україні

ТОВ ТК «Ванагро» — ваш перевірений постачальник сільськогосподарської техніки та комплектуючих в Україні. Якщо вас…

9 години ago

Орієнтування та стрільба в темряві: чому тепловізійний приціл — вибір професіоналів

Темрява завжди була викликом для людей — особливо, коли йдеться про орієнтування на місцевості чи…

22 години ago

Використання альтернативних джерел енергії для обігріву басейну

Обігрів басейну — це важлива складова його повноцінного використання не лише влітку, а й у…

1 день ago

Обслуговування бізнесу банками України: фінансова опора для малого та середнього підприємництва

Успішний бізнес не існує без надійного фінансового партнера. Саме банки виконують роль стабілізатора та каталізатора…

4 дні ago

В чем заключаются основные преимущества пейнтбола?

Пейнтбол — это не просто стрельба красками, а настоящая тактическая игра, требующая продуманной стратегии. Чтобы…

4 дні ago

Чому варто переходити на сонячну енергію вже сьогодні?

Енергетична незалежність більше не є привілеєм обраних — вона стає досяжною для кожного українця. В…

1 тиждень ago