Categories: Корисне

Як самому зробити оладки

Чому не виходять пишні оладки?

Швидше за все причина в тому, що ви занадто довго і інтенсивно замішуєте тісто після того, як ввели борошно в основну масу. За жив час встигає сильно розвинутися клейковина, яка 'вбиває' повітряну текстуру основної наперед збитої маси (яйця + цукор + кефір або ін.).

Як правильно смажити оладки під кришкою чи без?

Пишні оладки смажать під кришкою. Періодично очищають її від конденсату, що виступає. Не поспішайте відправляти оладки зі сковороди одразу на тарілку.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Ліжка з м’яким узголів’ям: стильні акценти для різних інтер’єрів

Ліжка з м'яким узголів'ям — це елемент інтер’єру, який додає простору затишку та елегантності. Такий…

8 години ago

Кредит на електромобіль: чи вигідно брати електричне авто в кредит в Україні

Електромобілі стають дедалі популярнішими в Україні завдяки екологічним перевагам, економічності та зростаючій інфраструктурі зарядних станцій.…

8 години ago

Топ квадрокоптеров BetaFPV: лучшие модели для любителей и профи в FPV-полётах

Обзор лучших квадрокоптеров BetaFPV для FPV полетов BetaFPV — один из ведущих производителей квадрокоптеров, предлагающий…

17 години ago

Книпсеры для ногтей: идеальное решение для ухода за руками и ногами

Книпсеры для ногтей стали незаменимым инструментом в уходе за ногтями, ведь их конструкция обеспечивает удобство…

1 день ago

Як обрати ідеальні товари для інтимного комфорту та задоволення

Сьогодні інтимний комфорт став невід’ємною частиною як особистого життя, так і стосунків. Підбір товарів для…

1 день ago

Зимняя езда на электровелосипеде: советы и лайфхаки

Холодное время года — это не повод отказываться от путешествий. Внимание к деталям сделает зиму…

1 день ago