Categories: Корисне

Як самому зробити оладки

Чому не виходять пишні оладки?

Швидше за все причина в тому, що ви занадто довго і інтенсивно замішуєте тісто після того, як ввели борошно в основну масу. За жив час встигає сильно розвинутися клейковина, яка 'вбиває' повітряну текстуру основної наперед збитої маси (яйця + цукор + кефір або ін.).

Як правильно смажити оладки під кришкою чи без?

Пишні оладки смажать під кришкою. Періодично очищають її від конденсату, що виступає. Не поспішайте відправляти оладки зі сковороди одразу на тарілку.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Як створюється крафтова кава: шлях зернини від плантації до чашки

Кожна крапля кави, що зігріває вас вранці чи надихає вдень, має свою історію. Історію, що…

3 дні ago

Апостиль на документы без очередей и ошибок – доверьтесь профессионалам 4lawyer

Если вы планируете поехать в другую страну, чтобы оформить там вид на жительство или учиться…

3 дні ago

Газон Turfline: універсальне рішення для зеленого простору

Ідеально рівний зелений газон — це не лише окраса будь-якого подвір’я, а й ознака турботи…

4 дні ago

Рафтинг в Карпатах: екстрим, що заряджає енергією

Карпати — це не лише мальовничі гори, а й справжня арена для активного відпочинку. Одним…

1 тиждень ago

Чавунна сковорідка гриль BRIZOLL: поєднання традицій і сучасності

Сьогодні, коли кухонне приладдя стає не лише функціональним, а й частиною стилю життя, важливо знайти…

1 тиждень ago

Коврики для автомобиля как элемент уюта и защиты салона

Автомобиль для многих давно стал не просто транспортом, а личным пространством. Здесь начинается утро, проходят…

2 тижні ago