Categories: Корисне

Як самостійно зробити укол у живіт

Як правильно зробити собі укол у живіт?

Лівою рукою потрібно взяти вату, щоб обробити спиртом місце уколу. Потім шкіру на животі на 5-6 см у бік від пупка слід зібрати в складку лівою рукою, а правою зробити ін'єкцію. Голка вводиться під кутом 45% і проникає на глибину 1-2 см. Плавним натисканням на поршень слід запровадити розчин.

Чому не можна вводити голку до кінця?

Голка інфікується, на місці уколу з'явиться гнійник. Якщо для внутрішньом'язових уколів взяти коротку голку або ввести її неглибоко, вона потрапить не в м'яз, а під шкіру. Незабаром з'явиться ущільнення, яке може нагноюватись.

Як правильно робити підшкірні уколи?

Голка швидко вводиться під кутом 45 на 2/3 її довжини. Лікарський препарат повільно вводиться в підшкірну клітковину, голка забирається і шкіра повторно обробляється антисептиком..

Які уколи роблять у живіт?

Укол ХГЛ роблять у живіт.

Укол у живіт: як правильно робити, інструкція
Для уколів у живіт найчастіше використовуються інсулін та гормональні препарати, такі як глюкагон або кортикостероїди. Як правильно підготуватися до уколу в живіт?

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Якісний ремонт телефонів у Тернополі: швидко та надійно

Сучасний смартфон — не просто засіб зв'язку, а повноцінний інструмент для роботи, спілкування й розваг.…

5 години ago

Лікарня Чернівці: сучасна медицина з турботою про кожного пацієнта

У великому місті важливо мати доступ до якісної та своєчасної медичної допомоги. Коли ви шукаєте…

12 години ago

Как изучать несколько языков одновременно и не запутаться

Мы живем в мире, где знание двух-трех языков становится не роскошью, а требованием времени. Многие…

12 години ago

Теплогенератори Бізон — альтернатива твердопаливним котлам

Теплогенератор «Бізон»: рекомендується до придбання У суворих реаліях сучасного агропромислового комплексу врожай залежить не тільки…

4 дні ago

PRYNADA — ресторан, де традиції набувають сучасного звучання

PRYNADA Ukrainian Cafe — це перший ресторан актуальної української кухні, де класичні рецепти набувають сучасного…

5 днів ago

Імідж у деталях: яку роль відіграє пакет у сприйнятті бренду

Бренд – це не просто продукт чи комплекс послуг, а якийсь образ із певним іміджем,…

6 днів ago