Categories: Корисне

Як швидко приготувати бульйон з курки

Скільки часу потрібно варити курячий бульйон?

Щоб бульйон із курячих ніжок вийшов смачним і наваристим, варити його потрібно в середньому. від 50 хвилин до 1 години після закипання води. Якщо використовуються ніжки свійської птиці, а не магазинних курчат, то варити їх потрібно довше – від 80 хвилин до півтори години.

Як правильно варити бульйон з курки?

Як варити курячий бульйон? Курку покладіть у каструлю, залийте водою – вода повинна повністю покрити курку. Посоліть та готуйте на повільному вогні 1,5 години. Порада: щоб бульйон був прозорим, під час приготування знімайте пінку.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Лікарня Чернівці: сучасна медицина з турботою про кожного пацієнта

У великому місті важливо мати доступ до якісної та своєчасної медичної допомоги. Коли ви шукаєте…

3 години ago

Как изучать несколько языков одновременно и не запутаться

Мы живем в мире, где знание двух-трех языков становится не роскошью, а требованием времени. Многие…

3 години ago

Теплогенератори Бізон — альтернатива твердопаливним котлам

Теплогенератор «Бізон»: рекомендується до придбання У суворих реаліях сучасного агропромислового комплексу врожай залежить не тільки…

4 дні ago

PRYNADA — ресторан, де традиції набувають сучасного звучання

PRYNADA Ukrainian Cafe — це перший ресторан актуальної української кухні, де класичні рецепти набувають сучасного…

5 днів ago

Імідж у деталях: яку роль відіграє пакет у сприйнятті бренду

Бренд – це не просто продукт чи комплекс послуг, а якийсь образ із певним іміджем,…

6 днів ago

Стильное женское нижнее белье от интернет-магазина Kleo

Современная женщина выбирает не просто белье — она выбирает настроение, комфорт и способ самовыражения. Именно…

6 днів ago