Categories: Корисне

Як швидко приготувати бульйон з курки

Скільки часу потрібно варити курячий бульйон?

Щоб бульйон із курячих ніжок вийшов смачним і наваристим, варити його потрібно в середньому. від 50 хвилин до 1 години після закипання води. Якщо використовуються ніжки свійської птиці, а не магазинних курчат, то варити їх потрібно довше – від 80 хвилин до півтори години.

Як правильно варити бульйон з курки?

Як варити курячий бульйон? Курку покладіть у каструлю, залийте водою – вода повинна повністю покрити курку. Посоліть та готуйте на повільному вогні 1,5 години. Порада: щоб бульйон був прозорим, під час приготування знімайте пінку.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Натуральные семечки и масличные культуры от производителя: польза, вкус и выгода для бизнеса

Полезные перекусы, сырьё для производства масла и экспортные агрокультуры — всё это объединяет один, на…

4 години ago

Dental Avenue – надійна стоматологія у Львові для найскладніших випадків!

Досвідчені стоматологи найвищої кваліфікації, постійне вдосконалення способів лікування, застосування найпрогресивнішого обладнання та високоякісних матеріалів -…

3 дні ago

Сонячна енергія: як розумно керувати ресурсами та оптимізувати споживання

В умовах зростаючої вартості електроенергії, нестабільної енергосистеми та глобального руху до екологічної відповідальності все більше…

4 дні ago

Топіарна стрижка рослин: коли природа стає мистецтвом

Чи можна перетворити сад на живу скульптурну галерею? Так, якщо скористатися топіарним мистецтвом — спеціальною…

6 днів ago

GPS моніторинг транспорту в Чернівцях: контроль, який працює на результат

У сучасному бізнесі контроль за транспортом уже давно перестав бути розкішшю — сьогодні це одна…

6 днів ago

Промислова пневматика ROSS: точність, надійність, ефективність

У сучасній промисловості ключову роль відіграють технології, які забезпечують безперебійну роботу обладнання, зменшення витрат і…

6 днів ago