Як швидко та смачно замаринувати курку на шашлики

Як замаринувати курку для шашлику, щоб вона була соковитою?

Замаринуйте курячу грудку в майонезі. Такий маринад чудовий тим, що в ньому є і олія, і гірчиця. Гірчиця розм'якшує волокна м'яса, а масло дає піджаристу скоринку. Результат вас приємно здивує – шашлик з курячого філе вийде соковитим, м'яким та не пересушеним! Збережена копія

Скільки часу потрібно маринувати шашлик із курки?

Маринуйте курку не більше 1-2 годин. Або ж додавайте ківі до м'яса не раніше ніж за 1-2 години до смаження. Подрібніть цибулю та ківі блендером. Додайте до них сіль, перець та курку і перемішайте. Збережена копія

Вам також може сподобатися

Більше від автора