Categories: Корисне

Як смажити свинячі яловичі котлети правильно

Як смажити котлети з яловичини та свинини?

Смажити домашні котлети зі свинини та яловичини на олії з двох сторін на помірному вогні до золотистої скоринки. Потім влити трохи води в сковороду, накрити кришкою, зменшити вогонь і довести домашні котлети до готовності протягом 20 хвилин. Домашні котлети зі свинини та яловичини готові.

Як приготувати соковиті котлети з яловичини та свинини?

Додайте у фарш хлібний м'якуш. Саме завдяки йому котлети зберігають соковитість. Хлібний м'якуш вбирає м'ясний сік, який не витікає в процесі смаження. Хліб можна використовувати будь-який, але бажано черствий.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Почему важен правильный выбор запчастей к отоплению

С наступлением отопительного сезона многие сталкиваются с необходимостью ремонта или модернизации системы отопления. Независимо от…

1 годину ago

Навчання в Словаччині для українців: як VIPstudy відкриває двері до європейської освіти

Все більше українських абітурієнтів звертають увагу на можливість здобути якісну європейську освіту. Словаччина приваблює доступністю,…

2 дні ago

Преимущества автозагара Bali Body: бронзовость без солнца и стресса

В современном мире красивый загар — это не всегда про солнце и пляжи. Сегодня можно…

2 дні ago

Секс-шоп «Перчинка» — ваш партнер у світі інтимного задоволення

У сучасному світі, де відкритість до нових вражень та експериментів стає нормою, важливо мати надійного…

3 дні ago

Обратные клапаны: надежная защита трубопроводных систем

При проектировании и обслуживании инженерных сетей особое внимание уделяется арматуре, способной обеспечить стабильность и безопасность…

4 дні ago

Choosing the Right Web Hosting: Why AvaHost Deserves Your Attention

When launching a website—whether it’s a personal blog, an e-commerce platform, or a portfolio—the foundation…

4 дні ago