Categories: Корисне

Як смажити свинячі яловичі котлети правильно

Як смажити котлети з яловичини та свинини?

Смажити домашні котлети зі свинини та яловичини на олії з двох сторін на помірному вогні до золотистої скоринки. Потім влити трохи води в сковороду, накрити кришкою, зменшити вогонь і довести домашні котлети до готовності протягом 20 хвилин. Домашні котлети зі свинини та яловичини готові.

Як приготувати соковиті котлети з яловичини та свинини?

Додайте у фарш хлібний м'якуш. Саме завдяки йому котлети зберігають соковитість. Хлібний м'якуш вбирає м'ясний сік, який не витікає в процесі смаження. Хліб можна використовувати будь-який, але бажано черствий.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Запчастини на культиватор та John Deere запчастини в Україні

ТОВ ТК «Ванагро» — ваш перевірений постачальник сільськогосподарської техніки та комплектуючих в Україні. Якщо вас…

15 години ago

Орієнтування та стрільба в темряві: чому тепловізійний приціл — вибір професіоналів

Темрява завжди була викликом для людей — особливо, коли йдеться про орієнтування на місцевості чи…

1 день ago

Використання альтернативних джерел енергії для обігріву басейну

Обігрів басейну — це важлива складова його повноцінного використання не лише влітку, а й у…

1 день ago

Обслуговування бізнесу банками України: фінансова опора для малого та середнього підприємництва

Успішний бізнес не існує без надійного фінансового партнера. Саме банки виконують роль стабілізатора та каталізатора…

4 дні ago

В чем заключаются основные преимущества пейнтбола?

Пейнтбол — это не просто стрельба красками, а настоящая тактическая игра, требующая продуманной стратегии. Чтобы…

4 дні ago

Чому варто переходити на сонячну енергію вже сьогодні?

Енергетична незалежність більше не є привілеєм обраних — вона стає досяжною для кожного українця. В…

1 тиждень ago