Categories: Корисне

Як смажити свинячі яловичі котлети правильно

Як смажити котлети з яловичини та свинини?

Смажити домашні котлети зі свинини та яловичини на олії з двох сторін на помірному вогні до золотистої скоринки. Потім влити трохи води в сковороду, накрити кришкою, зменшити вогонь і довести домашні котлети до готовності протягом 20 хвилин. Домашні котлети зі свинини та яловичини готові.

Як приготувати соковиті котлети з яловичини та свинини?

Додайте у фарш хлібний м'якуш. Саме завдяки йому котлети зберігають соковитість. Хлібний м'якуш вбирає м'ясний сік, який не витікає в процесі смаження. Хліб можна використовувати будь-який, але бажано черствий.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Інноваційний український дизайн: проєкти від Makhno Studio

Український дизайн сьогодні впевнено займає провідні позиції у світі. Оригінальність, сміливість та функціональність — це…

2 хвилини ago

Як якісно заправити картридж: обираємо найкращий сервіс в Одесі

Кожен, хто використовує принтери чи копіювальні пристрої, стикався з необхідністю обслуговування картриджів. Регулярна заправка та…

24 хвилини ago

Торговое оборудование ─ эффективное решение для повышения продаж

Торговое оборудование ─ эффективное решение для повышения продаж Основное назначение торгового оборудования заключается в предоставлении…

22 години ago

SEO-просування: Як вивести ваш бізнес на новий рівень

У сучасному цифровому світі видимість бізнесу в інтернеті грає ключову роль у його розвитку. За…

22 години ago

Бюро перекладів Translate Innova

Translate Innova — це не просто бюро перекладів. Це команда професіоналів, яка гарантовано виконує завдання…

2 дні ago

Рідкі Обої Юрські: Ваша Унікальна Декорація для Інтер’єру

Рідкі обої юрські https://www.domdom.com.ua/ua/torgovye-marki/yurski/ — це інноваційний та стильний матеріал для оздоблення стін, який здатний…

2 дні ago