Categories: Корисне

Як смажити свинячі яловичі котлети правильно

Як смажити котлети з яловичини та свинини?

Смажити домашні котлети зі свинини та яловичини на олії з двох сторін на помірному вогні до золотистої скоринки. Потім влити трохи води в сковороду, накрити кришкою, зменшити вогонь і довести домашні котлети до готовності протягом 20 хвилин. Домашні котлети зі свинини та яловичини готові.

Як приготувати соковиті котлети з яловичини та свинини?

Додайте у фарш хлібний м'якуш. Саме завдяки йому котлети зберігають соковитість. Хлібний м'якуш вбирає м'ясний сік, який не витікає в процесі смаження. Хліб можна використовувати будь-який, але бажано черствий.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Вишуканий смак вдома: обираємо напівавтоматичну кавомашину

Сучасні напівавтоматичні кавомашини надають чудову можливість створювати улюблені напої вдома або в офісі з легкістю…

13 години ago

Ремонт гібридних інверторів: коли потрібна допомога фахівця

Сучасні гібридні інвертори — це пристрої, що грають важливу роль у забезпеченні стабільної роботи альтернативних…

13 години ago

Как алюминиевые окна защищают от морозов, ветра и постороннего шума

Алюминиевые окна сегодня считаются достойной и часто даже более популярной альтернативой пластиковым аналогам. Они имеют…

19 години ago

Інтернет провайдер з доступними тарифами і якісним обслуговуванням

Інтернет провайдер з доступними тарифами і якісним обслуговуванням Для більшості користувачів важливо, щоб послуги, які…

19 години ago

Онлайн школа с живыми уроками: особенности и преимущества обучения для детей

Введение Современная онлайн школа с живыми уроками https://planetaclub.com.ua/ru/onlajn-shkola/предлагает уникальный подход к обучению, совмещая гибкость дистанционного…

19 години ago

Гід по джинам: який бренд обрати для коктейлів і як подавати

Джин — це універсальний міцний напій, який чудово підходить для створення багатьох класичних та незвичайних…

20 години ago