Categories: Корисне

Як варити сир з кислого молока в каструлі швидко

Що використовується для приготування сиру?

Для приготування сиру використовуються наступні продукти:

  • молоко та олія;
  • сухе молоко та вершки;
  • кальцію хлорид порошковий;
  • порошковий концентрат бактерій мезофільних молочнокислих стрептококів;
  • Питна вода;
  • сичужний фермент;
  • свинячий або яловичий пепсин.

Що додати У сир щоб він не був кислим?

Щоб позбавитися кислинки в сирі, можна додати в сир мед або цукор. Добре прибере кислий смак сиру нежирне молоко, яке в рівних пропорціях слід змішати з продуктом і залишити на 1 годину при кімнатній температурі.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Топ квадрокоптеров BetaFPV: лучшие модели для любителей и профи в FPV-полётах

Обзор лучших квадрокоптеров BetaFPV для FPV полетов BetaFPV — один из ведущих производителей квадрокоптеров, предлагающий…

5 години ago

Книпсеры для ногтей: идеальное решение для ухода за руками и ногами

Книпсеры для ногтей стали незаменимым инструментом в уходе за ногтями, ведь их конструкция обеспечивает удобство…

23 години ago

Як обрати ідеальні товари для інтимного комфорту та задоволення

Сьогодні інтимний комфорт став невід’ємною частиною як особистого життя, так і стосунків. Підбір товарів для…

23 години ago

Зимняя езда на электровелосипеде: советы и лайфхаки

Холодное время года — это не повод отказываться от путешествий. Внимание к деталям сделает зиму…

23 години ago

Аварійна вентиляція: чому це важливо для пожежної безпеки?

Аварійна вентиляція — це система, що забезпечує видалення диму, токсичних газів і інших небезпечних речовин…

1 день ago

Лазерне лікування варикозу: сучасний метод боротьби з варикозною хворобою

Лазерне лікування варикозу, або ендовазальна лазерна коагуляція (ЕВЛК), є сучасним та ефективним методом боротьби з…

1 день ago