Categories: Корисне

Як замаринувати свинину в оцті швидко та смачно

Як правильно замаринувати м'ясо в оцті?

Нарізати м'ясо шматками, цибуля – великими кільцями, укласти шарами в каструлю, м'ясо поперчити. Виготовити маринад (змішати воду, сіль, оцет та цукор) та залити їм м'ясо, каструлю прибрати на ніч у холодильник. Збережена копіяПохожі

Що буде, якщо замаринувати м'ясо в оцті?

Оцет дійсно допомагає розм'якшувати білкові волокна, але вбиває весь аромат м'яса. За словами сушефа ресторану «Блок» Євгена Кочеткова, звичка робити маринад на основі оцту — це «пережиток минулого», який був необхідний, щоб приховати смак недостатньо якісного м'яса.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Рафтинг в Карпатах: екстрим, що заряджає енергією

Карпати — це не лише мальовничі гори, а й справжня арена для активного відпочинку. Одним…

2 дні ago

Чавунна сковорідка гриль BRIZOLL: поєднання традицій і сучасності

Сьогодні, коли кухонне приладдя стає не лише функціональним, а й частиною стилю життя, важливо знайти…

3 дні ago

Коврики для автомобиля как элемент уюта и защиты салона

Автомобиль для многих давно стал не просто транспортом, а личным пространством. Здесь начинается утро, проходят…

3 дні ago

Barter.expert — коли речі набувають нового життя

У світі, де все дорожчає, ідеї обміну повертаються у новому форматі. Barter.expert — це дошка…

3 дні ago

GGbet: ваш ориентир в мире спорта и киберспорта

Ставки на спорт давно перестали быть нишевым хобби — сегодня это часть современной фан-культуры. Особенно…

1 тиждень ago

Почему важен правильный выбор запчастей к отоплению

С наступлением отопительного сезона многие сталкиваются с необходимостью ремонта или модернизации системы отопления. Независимо от…

2 тижні ago