Categories: Корисне

Як замаринувати свинину в оцті швидко та смачно

Як правильно замаринувати м'ясо в оцті?

Нарізати м'ясо шматками, цибуля – великими кільцями, укласти шарами в каструлю, м'ясо поперчити. Виготовити маринад (змішати воду, сіль, оцет та цукор) та залити їм м'ясо, каструлю прибрати на ніч у холодильник. Збережена копіяПохожі

Що буде, якщо замаринувати м'ясо в оцті?

Оцет дійсно допомагає розм'якшувати білкові волокна, але вбиває весь аромат м'яса. За словами сушефа ресторану «Блок» Євгена Кочеткова, звичка робити маринад на основі оцту — це «пережиток минулого», який був необхідний, щоб приховати смак недостатньо якісного м'яса.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Синдром Жильбера: симптоми, діагностика та сучасні методи виявлення

Ви помічали, що іноді ваша шкіра або білки очей набувають ледь помітного жовтуватого відтінку, особливо…

21 годину ago

Осінь зі смаком Італії: як il Molino перетворює гарбуз на мистецтво

Осінь у Києві має свій ритм: прохолодні ранки, повільні прогулянки, аромат кориці у кав’ярнях і…

21 годину ago

Бюро переводов как инструмент уверенного выхода на международный рынок

Современные компании все чаще ведут деятельность за пределами своей страны, а значит, возникает необходимость в…

4 дні ago

Стиральная машина выбивает пробки — проверка ТЭНа и проводки

Стиральная машина, внезапно "вырубающая" автоматический выключатель (пробки) или УЗО в щитке, сигнализирует о серьезной электрической…

4 дні ago

Измерительные приборы: точность и контроль на каждом этапе строительства

Современное строительство, ремонт и производство невозможно представить без надежных инструментов для контроля качества. Именно поэтому…

5 днів ago

Чому важливо купити літню гуму вчасно

Перехід на сезонні шини — це питання безпеки та комфорту. Коли температура піднімається вище +7°C,…

5 днів ago