Categories: Корисне

Як зберігати шоколад? Після темперування?

Чи можна ставити темперований шоколад в холодильник?

Глазур темперувати не потрібно, але й на смак вона така собі. Якщо ви розтопите шоколад і просто заллєте його, скажімо, у форму, він не застигне за кімнатної температури, залишиться м'яким. У морозилці або холодильнику він, звичайно, затвердіє, але тільки-но ви його звідти дістанете, знову розм'якшиться.

Як правильно охолоджувати шоколад?

Поставте свіжі формовані шоколадні фігури в холодильник з гарною системою вентиляції на 30 хвилин при 14-16°C (або довше у разі великих порожнистих фігур), щоб вони повністю кристалізувалися.

Як довго стабілізується темперований шоколад?

Якщо Ви дотримувалися температури, то за кілька хвилин шоколад почне густіти. Блискуча поверхня перетвориться на матову. Залишаємо шоколад у прохолодному місці на стабілізацію на 24 години. За цей час розтоплені кристали какао олії знову стануть твердими.

Чи можна Темперувати пористий шоколад?

І звичайно ж, для темперування не можна використовувати пористий шоколад.

Чому після темперування м'який шоколад?

Це відбувається через те, що температура плавлення шоколаду приблизно дорівнює температурі нашого тіла та починається від 36°C. Але якщо справжній шоколад добре відтемперований, він не плавиться в руках миттєво. Що таке темперування шоколаду?

Чому темперований шоколад швидко тане?

Темперований шоколад має більш високу температуру плавлення (не тане в руках), швидко застигає.

Як остудити гарячий шоколад?

Найбільш переважна форма видалення тепла, що виділяється при охолодженні шоколаду – Конвекція, використання якої дозволяє дуже точно регулювати процес шляхом контролю температури потоку повітря. Зазвичай температура повітря становить 7°C, швидкість потоку повітря близько 7 м/сек.

Де краще охолоджувати шоколад?

як охолоджувати шоколад? Ідеальна температура для охолодження шоколаду, який використовувався для формування близько 10 – 12°С. Шоколад для покриття краще остуджувати при температурі 15-18°С. Обов'язково уникайте коливання температури більше ніж на 10°С.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Холодильное оборудование: технология, сохраняющая свежесть и качество

Современный бизнес в сфере торговли и общественного питания немыслим без надежного холодильного оборудования. Именно от…

2 години ago

Самохідні обприскувачі Amazone від Дойче Агратехнік

Самохідні обприскувачі Amazone: технології нового покоління для точного землеробства Сучасне агровиробництво неможливо уявити без високотехнологічної…

2 години ago

Синдром Жильбера: симптоми, діагностика та сучасні методи виявлення

Ви помічали, що іноді ваша шкіра або білки очей набувають ледь помітного жовтуватого відтінку, особливо…

1 день ago

Осінь зі смаком Італії: як il Molino перетворює гарбуз на мистецтво

Осінь у Києві має свій ритм: прохолодні ранки, повільні прогулянки, аромат кориці у кав’ярнях і…

1 день ago

Бюро переводов как инструмент уверенного выхода на международный рынок

Современные компании все чаще ведут деятельность за пределами своей страны, а значит, возникает необходимость в…

4 дні ago

Стиральная машина выбивает пробки — проверка ТЭНа и проводки

Стиральная машина, внезапно "вырубающая" автоматический выключатель (пробки) или УЗО в щитке, сигнализирует о серьезной электрической…

4 дні ago