Categories: Корисне

Як зробити бісквіт з одним яйцем

Як правильно збивати яйця для бісквіту?

Добре помийте віночки, знежирте їх, і тільки після цього можна збивати білок. Білок збивається з другим цукром. На цьому важливо не перезбити білок до одержання щільної меренги, інакше бісквіт буде щільним та осяде. Для наочності покажу вам який повинен і не повинен бути меренг.

Скільки збивати жовтки для бісквіту?

Технологія: Збиваємо жовтки. Поступово додаємо воду та цукор, почати збивати спочатку на повільній швидкості, потім додаючи швидкість потрібно збити жовтки до пишних, білих піків. Близько 8 хвилин.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Укрзалізниця дарує 3000 км: чи можливо їх використати на поїздку до Польщі або краще їхати автобусом

У сучасних реаліях міжнародних пасажирських перевезень акції на кшталт «3000 безкоштовних кілометрів» від Укрзалізниці можуть…

1 тиждень ago

Взуття M-Tac: технології, комфорт та надійність на кожному кроці

Вибір правильного взуття — це основа комфорту та безпеки, незалежно від того, чи ви готуєтеся…

1 тиждень ago

Аналіз якості питної води та її вплив на здоров’я людини

Якість води, яку ми щодня споживаємо, має вирішальне значення для нормального функціонування організму. Вода бере…

1 тиждень ago

Як працює друк логотипу на блокнотах: від ідеї до втілення

Брендовані блокноти — це не просто канцелярське приладдя, а потужний маркетинговий інструмент. Вони слугують нагадуванням…

2 тижні ago

Електромобіль TESLA MODEL Y 2025 2WD Long range: майбутнє вже тут

Ринок електричних автомобілів розвивається з неймовірною швидкістю, і компанія Tesla продовжує залишатися на чолі цієї…

2 тижні ago

Дитячі настільні ігри: навчання, веселощі та живі емоції

Сьогодні здається, що планшети та смартфони остаточно зайняли дитячу увагу. Але варто дістати коробку з…

2 тижні ago