Categories: Корисне

Як зробити бісквіт з одним яйцем

Як правильно збивати яйця для бісквіту?

Добре помийте віночки, знежирте їх, і тільки після цього можна збивати білок. Білок збивається з другим цукром. На цьому важливо не перезбити білок до одержання щільної меренги, інакше бісквіт буде щільним та осяде. Для наочності покажу вам який повинен і не повинен бути меренг.

Скільки збивати жовтки для бісквіту?

Технологія: Збиваємо жовтки. Поступово додаємо воду та цукор, почати збивати спочатку на повільній швидкості, потім додаючи швидкість потрібно збити жовтки до пишних, білих піків. Близько 8 хвилин.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Якісний ремонт телефонів у Тернополі: швидко та надійно

Сучасний смартфон — не просто засіб зв'язку, а повноцінний інструмент для роботи, спілкування й розваг.…

13 години ago

Лікарня Чернівці: сучасна медицина з турботою про кожного пацієнта

У великому місті важливо мати доступ до якісної та своєчасної медичної допомоги. Коли ви шукаєте…

20 години ago

Как изучать несколько языков одновременно и не запутаться

Мы живем в мире, где знание двух-трех языков становится не роскошью, а требованием времени. Многие…

20 години ago

Теплогенератори Бізон — альтернатива твердопаливним котлам

Теплогенератор «Бізон»: рекомендується до придбання У суворих реаліях сучасного агропромислового комплексу врожай залежить не тільки…

5 днів ago

PRYNADA — ресторан, де традиції набувають сучасного звучання

PRYNADA Ukrainian Cafe — це перший ресторан актуальної української кухні, де класичні рецепти набувають сучасного…

5 днів ago

Імідж у деталях: яку роль відіграє пакет у сприйнятті бренду

Бренд – це не просто продукт чи комплекс послуг, а якийсь образ із певним іміджем,…

6 днів ago