Categories: Корисне

Як зробити бісквіт з одним яйцем

Як правильно збивати яйця для бісквіту?

Добре помийте віночки, знежирте їх, і тільки після цього можна збивати білок. Білок збивається з другим цукром. На цьому важливо не перезбити білок до одержання щільної меренги, інакше бісквіт буде щільним та осяде. Для наочності покажу вам який повинен і не повинен бути меренг.

Скільки збивати жовтки для бісквіту?

Технологія: Збиваємо жовтки. Поступово додаємо воду та цукор, почати збивати спочатку на повільній швидкості, потім додаючи швидкість потрібно збити жовтки до пишних, білих піків. Близько 8 хвилин.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Професійна юридична допомога з досвідом понад два десятиліття

Коли життя підкидає складні правові питання, важливо мати надійного захисника. Пономаренко Андрій Володимирович — це…

9 години ago

Покупка сонячних панелей з solar-markets.com.ua

Зростання вартості електроенергії змушує все більше українців шукати альтернативні джерела живлення. Сонячні панелі стають не…

10 години ago

Рекуператор для здорового мікроклімату

У сучасних будинках та квартирах питання вентиляції має таке ж значення, як і якісні оздоблювальні…

1 день ago

Искусство цветоводства и гармония в цветочной гамме

Цветы — это универсальный язык чувств, эмоций и красоты. Они сопровождают человека в особые моменты…

2 дні ago

Фріспіни: Ваш Ключ до Виграшів

Світ онлайн казино вабить яскравими вогнями та обіцянками великих виграшів. Для багатьох новачків цей світ…

2 дні ago

Стрем’янки алюмінієві: легкий шлях до високих цілей

Чи доводилося вам колись балансувати на хиткому стільці, щоб замінити лампочку, або споруджувати піраміду з…

2 дні ago