Чи можна заморозити домашні коржики?
Зміст:
Морозильна камера: дайте коржам охолонути, перш ніж перекладати їх у герметичний контейнер, перш ніж зберігати їх у морозильній камері. Заморозити терміном до 3 місяців . Ви також можете покласти шматок пергаменту між кожним коржом, щоб можна було виймати по одному коржі для розігріву.
Які бувають коржики?
Класифікація
- За типом тіста, яке в них використовується: житня коржик; здобна коржик; прісна коржик.
- За способом приготування: тандирна коржик (Тандир-нан) – коржиквипечена в тандирі.
- За належністю до обряду чи народу.
Що посипають на коржики?
Коржики перед подачею до столу можна посипати тертим сиром або прикрасити свіжою зеленню.
Як називається кругла коржик?
Піта – це дріжджовий коржик із Середземномор'я. Вона м'яка і кругла, а при приготуванні всередині неї утворюється велика повітряна кишеня. Якщо пити розрізати навпіл, у цю кишеню можна буде покласти м'ясо, овочі чи іншу начинку.
Коржики, рецепти з фото на UkrainianFood.com: 568 рецептів.
Як приготувати коржики? Найпростіші домашні коржики готують з борошна, з додаванням води, олії та солі. Смажать такі коржики на сковорідці, вони служать чудовою заміною хлібу.