Як зробити гранову


У чому різниця між Гранолою та мюслі?

То в чому ж відмінність? Відмінність полягає у подрібненні. Усі складові граноли подрібнюються та запікаються, у свою чергу мюслі – це завжди цілісні пластівці, подрібнені горіхи та подрібнені сухофрукти. Мюслі можуть запікатися, а можуть не піддаватися термічній обробці, тоді як гранолу завжди запікається.

Чому варто приготувати гранолу самостійно?

Звичайно, самостійне виготовлення має важливі переваги. Насамперед, ви можете точно контролювати, що входить у вашу закуску що особливо корисно, якщо ви чутливі до певних інгредієнтів. І, на мою думку, смачніше. Є щось особливе у теплій гранолі, що виходить із духовки.

Як правильно заварити гранолу?

Гранола – цільнозернові вівсяні пластівці, запечені в меді або фруктовому пюре з додаванням горіхів, сухофруктів, насіння, цукатів. Її не потрібно варити чи запарювати – просто додайте молоко чи йогурт, і сніданок готовий!

Коли краще їсти гранолу вранці чи ввечері?

Основне завдання граноли як продукту харчування – наситити організм і дати йому енергію. У її основі крупа — отже, вона містить переважно повільні вуглеводи. Тому найкраще вживати гранолу на сніданокколи потрібно зарядитися силами на наступний день.

ГРАНОЛА (МЮСЛІ) КОРИСНИЙ… – YouTube

ІНГРЕДІЄНТИ: 150г вівсяних пластівців довгого варіння 150г горіхів 150г сухофруктів 1 банан 1ст.л. кокосової стружки 1ст. насіння чиа 0,5ст.л.какао лимонний сік Щоденник ПРАВИЛЬНОГО ЖИВЛЕННЯ #1 …

Вам також може сподобатися

Більше від автора