Categories: Корисне

Як зробити калган

Як правильно зробити Калганівку?

Як приготувати калганівку на самогоні: У кавомолці потрібно подрібнити корінь калгану до порошкоподібного стану. Потім пересипати порошок у скляну ємність та залити алкоголем. Щільно закрити і добре потрясти сулію з сумішшю. Потім поставити на три дні в темне місце з кімнатною температурою. Збережена копія

Скільки потрібно калгану на 1 літр самогону?

На 1 л самогону потрібно: корінь калгану (сушений) – 5 г; кавові зерна – 6-8 шт; корінь солодки – 3-4 р.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Холодильное оборудование: технология, сохраняющая свежесть и качество

Современный бизнес в сфере торговли и общественного питания немыслим без надежного холодильного оборудования. Именно от…

3 години ago

Самохідні обприскувачі Amazone від Дойче Агратехнік

Самохідні обприскувачі Amazone: технології нового покоління для точного землеробства Сучасне агровиробництво неможливо уявити без високотехнологічної…

3 години ago

Синдром Жильбера: симптоми, діагностика та сучасні методи виявлення

Ви помічали, що іноді ваша шкіра або білки очей набувають ледь помітного жовтуватого відтінку, особливо…

1 день ago

Осінь зі смаком Італії: як il Molino перетворює гарбуз на мистецтво

Осінь у Києві має свій ритм: прохолодні ранки, повільні прогулянки, аромат кориці у кав’ярнях і…

1 день ago

Бюро переводов как инструмент уверенного выхода на международный рынок

Современные компании все чаще ведут деятельность за пределами своей страны, а значит, возникает необходимость в…

4 дні ago

Стиральная машина выбивает пробки — проверка ТЭНа и проводки

Стиральная машина, внезапно "вырубающая" автоматический выключатель (пробки) или УЗО в щитке, сигнализирует о серьезной электрической…

4 дні ago