Categories: Корисне

Як зробити карамелізований арахіс

Як приготувати арахіс у хрусткій оболонці?

Розмішати разом панірувальні сухарі, обидва види паприки і трохи солі. Збити білки до стійких піків і потім акуратно перемішати їх із сумішшю з сухих інгредієнтів. Кожен горішок обваляти в суміші та висипати весь арахіс у форму для запікання, покриту папером для випікання.

Як приготувати солодкий арахіс?

Арахіс у цукрі готується елементарно просто і швидко, тому ця страва доступна абсолютно кожному, горіхи треба лише обсмажити на сухій сковороді без масла, після чого залити розведеним у воді цукром і інтенсивно перемішувати до википання води та утворення на поверхні кожного боба щільної цукрової скоринки.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Натуральные семечки и масличные культуры от производителя: польза, вкус и выгода для бизнеса

Полезные перекусы, сырьё для производства масла и экспортные агрокультуры — всё это объединяет один, на…

7 години ago

Dental Avenue – надійна стоматологія у Львові для найскладніших випадків!

Досвідчені стоматологи найвищої кваліфікації, постійне вдосконалення способів лікування, застосування найпрогресивнішого обладнання та високоякісних матеріалів -…

3 дні ago

Сонячна енергія: як розумно керувати ресурсами та оптимізувати споживання

В умовах зростаючої вартості електроенергії, нестабільної енергосистеми та глобального руху до екологічної відповідальності все більше…

4 дні ago

Топіарна стрижка рослин: коли природа стає мистецтвом

Чи можна перетворити сад на живу скульптурну галерею? Так, якщо скористатися топіарним мистецтвом — спеціальною…

6 днів ago

GPS моніторинг транспорту в Чернівцях: контроль, який працює на результат

У сучасному бізнесі контроль за транспортом уже давно перестав бути розкішшю — сьогодні це одна…

6 днів ago

Промислова пневматика ROSS: точність, надійність, ефективність

У сучасній промисловості ключову роль відіграють технології, які забезпечують безперебійну роботу обладнання, зменшення витрат і…

6 днів ago