Скільки часу потрібно смажити мінтай?
Зміст:
7 хвилин Поставте на плиту сковороду, налийте необхідну кількість олії та розігрійте її на сильному вогні. Обваляйте шматочки мінтаю в паніровці та викладіть у сковороду. Простір між рибою заповніть цибулею. Обсмажуйте мінтай до золотистої скоринки з кожного боку по 7 хвилин.
Чим поєднується мінтай?
Мінтай відмінно поєднується з овочами, грибами, крупами, А тому смачним варіаціям немає числа.
Скільки часу вариться риба мінтай?
25 хвилин Залежно від способу варіння мінтай буде готовий через 10-25 хвилин. Ще на якийсь час впливає розмір риби: чим вона менша, тим швидше звариться. Наведені нижче хвилини відносяться до середніх, не надто маленьких шматочків. У готового мінтаю м'якоть має бути світлою, а якщо є кістки, вона повинна легко відходити від них.
Чим корисний смажений мінтай?
Велика перевага мінтаю – це високий вміст вітаміну B6 та селену. У сукупності ці речовини зменшують рівень поганого холестерину та знижують ризик розвитку ішемічної хвороби серця. Селен є антиоксидантом, який може запобігти пошкодженню кровоносних судин та артерій.
Як зробити кляр для риби мінтай
Здавалося б, риба – незмінний «супутник» і найкращий «друг» для всіх, хто стежить за своєю фігурою. Однак обсмажування мінтаю в маслі, та плюс до цього і майонез з яйцями, що входять до складу кляру, перетворюють дієтичний продукт на калорійний. Чи можна насолоджуватися