Як зробити легку піцу вдома


Як правильно класти інгредієнти у піцу?

Перший шар – кетчуп або томатний соус. Потім по черзі сир, м'ясо, овочі. Зверху – сир, твердий, з цвіллю або моцарелла.

Коли потрібно покласти сир у піцу?

Сир: На томатний соус зазвичай викладається трохи сиру, як ви згадали. Це може бути моцарелла, чеддер, пармезан чи інший сир на ваш вибір. Сир допомагає надати піці кремовості, додає солоність і утворює апетитну золотисту скоринку.

Чи потрібно змащувати маслом лист для піци?

Деко не потрібно змащувати маслом, так як це вплине на кінцевий смак продукту. А щоб низ піци не прилипав, лист потрібно злегка присипати борошном або манкою. Не використовуйте качалку!

Скільки часу готується піца в духовці?

15 хвилин Піцу з сухою начинкою достатньо випікати в духовці при 200 градусах 15 хвилин, за умови, що тісто тонке. Піца на традиційному тесті випікатиметься 20-30 хвилин. Виробу із соковитою начинкою потрібно більше часу на приготування, оскільки має випаруватись зайва рідина.

Як приготувати найлегшу піцу вдома

Добірка рецептів швидкої піци з покроковими фото та інструкціями. Ми розповімо і покажемо, як приготувати піцу на швидку руку без

Вам також може сподобатися

Більше від автора