Categories: Корисне

Як зробити наріне

Як правильно робити Наріна?

простерилізуємо баночки йогуртниці з термометром та ложкою. Охолодивши молоко (до температури 40-45С) заливаємо його у невеликій кількості у вже відкритий флакон Наріне, і добре перемішуємо. Потім виллємо в каструлю з молоком вміст це флакона, і знову перемішаємо все стерильною ложкою.

Як заквасити молоко за допомогою сметани?

Кип'ячене молоко слід охолодити до 38-40 °С. В окремій ємності змішайте 200 г сметани та 100 мл молока до однорідності. Потім розбавте в решті молоці, накрийте кришкою та укутайте на ніч. Якщо рецепт виконаний правильно, то наступного дня ви отримаєте загуслу молочну масу з сироваткою, що відокремилася.

Що таке закваска Наріне?

Наріне – це закваска для приготування кисломолочного продукту, відомого під назвою наріне або ацидофільне молоко. Наріне рекомендований для підтримки мікрофлори кишечника під час прийому антибіотиків та інших лікарських препаратів, при інфекційних захворюваннях та харчових отруєннях.

Що містить Наріне?

У 1 літрі приготовленої кисломолочної суміші Наріне міститься 600 – 800 Кал., 27-37 р. білка, 30-45 р. молочного жиру, 35 – 40 г. молочного цукру, мікроелементи, солі, амінокислоти, вітаміни (групи В та ін.).

Як зробити наріне в домашніх умовах Good Food
Як зробити наріне вдома. 1. Підігрійте 1-3 літри молоко до t +38-42°C. Щоб перевірити температуру без градусника, капніть краплю молока на зап'ястя, воно має бути майже гарячим, але не обпалювати.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Холодильное оборудование: технология, сохраняющая свежесть и качество

Современный бизнес в сфере торговли и общественного питания немыслим без надежного холодильного оборудования. Именно от…

6 години ago

Самохідні обприскувачі Amazone від Дойче Агратехнік

Самохідні обприскувачі Amazone: технології нового покоління для точного землеробства Сучасне агровиробництво неможливо уявити без високотехнологічної…

6 години ago

Синдром Жильбера: симптоми, діагностика та сучасні методи виявлення

Ви помічали, що іноді ваша шкіра або білки очей набувають ледь помітного жовтуватого відтінку, особливо…

1 день ago

Осінь зі смаком Італії: як il Molino перетворює гарбуз на мистецтво

Осінь у Києві має свій ритм: прохолодні ранки, повільні прогулянки, аромат кориці у кав’ярнях і…

1 день ago

Бюро переводов как инструмент уверенного выхода на международный рынок

Современные компании все чаще ведут деятельность за пределами своей страны, а значит, возникает необходимость в…

4 дні ago

Стиральная машина выбивает пробки — проверка ТЭНа и проводки

Стиральная машина, внезапно "вырубающая" автоматический выключатель (пробки) или УЗО в щитке, сигнализирует о серьезной электрической…

4 дні ago