Categories: Корисне

Як зробити наріне

Як правильно робити Наріна?

простерилізуємо баночки йогуртниці з термометром та ложкою. Охолодивши молоко (до температури 40-45С) заливаємо його у невеликій кількості у вже відкритий флакон Наріне, і добре перемішуємо. Потім виллємо в каструлю з молоком вміст це флакона, і знову перемішаємо все стерильною ложкою.

Як заквасити молоко за допомогою сметани?

Кип'ячене молоко слід охолодити до 38-40 °С. В окремій ємності змішайте 200 г сметани та 100 мл молока до однорідності. Потім розбавте в решті молоці, накрийте кришкою та укутайте на ніч. Якщо рецепт виконаний правильно, то наступного дня ви отримаєте загуслу молочну масу з сироваткою, що відокремилася.

Що таке закваска Наріне?

Наріне – це закваска для приготування кисломолочного продукту, відомого під назвою наріне або ацидофільне молоко. Наріне рекомендований для підтримки мікрофлори кишечника під час прийому антибіотиків та інших лікарських препаратів, при інфекційних захворюваннях та харчових отруєннях.

Що містить Наріне?

У 1 літрі приготовленої кисломолочної суміші Наріне міститься 600 – 800 Кал., 27-37 р. білка, 30-45 р. молочного жиру, 35 – 40 г. молочного цукру, мікроелементи, солі, амінокислоти, вітаміни (групи В та ін.).

Як зробити наріне в домашніх умовах Good Food
Як зробити наріне вдома. 1. Підігрійте 1-3 літри молоко до t +38-42°C. Щоб перевірити температуру без градусника, капніть краплю молока на зап'ястя, воно має бути майже гарячим, але не обпалювати.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Якісний ремонт телефонів у Тернополі: швидко та надійно

Сучасний смартфон — не просто засіб зв'язку, а повноцінний інструмент для роботи, спілкування й розваг.…

2 години ago

Лікарня Чернівці: сучасна медицина з турботою про кожного пацієнта

У великому місті важливо мати доступ до якісної та своєчасної медичної допомоги. Коли ви шукаєте…

9 години ago

Как изучать несколько языков одновременно и не запутаться

Мы живем в мире, где знание двух-трех языков становится не роскошью, а требованием времени. Многие…

9 години ago

Теплогенератори Бізон — альтернатива твердопаливним котлам

Теплогенератор «Бізон»: рекомендується до придбання У суворих реаліях сучасного агропромислового комплексу врожай залежить не тільки…

4 дні ago

PRYNADA — ресторан, де традиції набувають сучасного звучання

PRYNADA Ukrainian Cafe — це перший ресторан актуальної української кухні, де класичні рецепти набувають сучасного…

5 днів ago

Імідж у деталях: яку роль відіграє пакет у сприйнятті бренду

Бренд – це не просто продукт чи комплекс послуг, а якийсь образ із певним іміджем,…

6 днів ago