Categories: Корисне

Як зробити печиво безе

Як зробити так, щоб безе не осіло?

Безе опадає після випічки Тістечко образилося і швидко скукожилось. Найкраще дати десерту відпочити пару годин прямо в духовці, з відкритими дверцятами. Температура поступово знижуватиметься, а меренга не осяде після випічки. Безе опаде, якщо ви зарано витягли його з духовки.

Як інакше називається безе?

Безе (фр. baiser «цілувати»), меренга (фр. meringue) – французьке тістечко із запечених збитих яєчних білків і цукру або іншого підсолоджувача, наприклад, пектину.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Безшумні витяжки – тиша і свіже повітря для вашого простору

Комфорт сучасного житла чи офісу давно перестав обмежуватися лише красивим інтер’єром. Якість повітря та рівень…

2 дні ago

Перше тренування в бодібілдингу: ефективний початок

Далеко не кожен спортсмен має можливість відвідувати зал п'ять разів на тиждень, це даність, до…

3 дні ago

Гальмівний диск: як перевірити знос та коли краще замінити

Гальмівний диск: як перевірити знос та коли краще замінити Гальмівний диск є одним із найважливіших…

3 дні ago

Що робити при поломці пральної машини або духовки Whirlpool після гарантії

Коли побутова техніка Whirlpool виходить з ладу після завершення гарантійного терміну, це завжди викликає стрес.…

3 дні ago

Опытный адвокат в Одессе – юридическая помощь от Ульянова

Выбор адвоката — это всегда ответственное решение, от которого зависит исход многих юридических вопросов. Адвокат…

3 дні ago

СТО в Одессе: качественный автосервис для вашего автомобиля

Надежность автомобиля напрямую зависит от качества его обслуживания. Владельцы машин знают: даже небольшая неисправность может…

4 дні ago