Як правильно готувати геркулес?
ІНСТРУКЦІЯ З ПРИГОТУВАННЯ:
- Закип'ятіть воду.
- Додати великі вівсяні пластівці Геркулес і, ретельно помішуючи, варіть протягом 15 хвилин.
- Додайте за смаком цукор та сіль.
- Після того, як геркулесова каша буде готова, накрийте кришкою і дайте їй постояти 2 хвилини, щоб вівсяні пластівці всотали зайву вологу.
Збережена копія
Як правильно варити геркулес на воді?
Як варити геркулесову кашу на плиті Закип'ятіть у каструлі воду, молоко або їхню суміш. Всипте пластівці, одразу перемішайте і зробіть слабкий вогонь. Додайте приправи. Варіть кашу близько 15 хвилин, часто помішуючи. Збережена копія