Як зробити правильно геркулес

Як правильно готувати геркулес?

ІНСТРУКЦІЯ З ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Закип'ятіть воду.
  2. Додати великі вівсяні пластівці Геркулес і, ретельно помішуючи, варіть протягом 15 хвилин.
  3. Додайте за смаком цукор та сіль.
  4. Після того, як геркулесова каша буде готова, накрийте кришкою і дайте їй постояти 2 хвилини, щоб вівсяні пластівці всотали зайву вологу.

Збережена копія

Як правильно варити геркулес на воді?

Як варити геркулесову кашу на плиті Закип'ятіть у каструлі воду, молоко або їхню суміш. Всипте пластівці, одразу перемішайте і зробіть слабкий вогонь. Додайте приправи. Варіть кашу близько 15 хвилин, часто помішуючи. Збережена копія

Вам також може сподобатися

Більше від автора