Як зробити питання з конвекцією

Як приготувати конвекцію в духовці?

Виставляємо температуру 180 °С. При приготуванні в режимі конвекції завжди потрібно ставити на 10-20 градусів менше, ніж у звичайному режимі. Також можна вибрати режим конвекції за участю кругового тену, якщо така функція є у вашій духовці.

Коли готувати із конвекцією?

Нижнє нагрівання плюс конвекція підходять для фінальної стадії приготування відкритих пирогів, не надто пишної випічки, будь-яких страв, які запікають у невисоких формах. При цьому страва підрум'яниться знизу і залишиться вологою всередині. Верхнє нагрівання з конвекцією забезпечує рівномірне пропікання з скоринкою зверху. Збережена копія

Вам також може сподобатися

Більше від автора