Categories: Корисне

Як зробити шашлик м'якшим

Як приготувати соковитий шашлик зі свинини?

Приготування

  1. 1․ М'ясо наріжте на порційні шматочки, цибулю порубайте не дуже крупно. Якщо хочете приготувати цибулю разом із м'ясом, наріжте її кільцями.
  2. 2․ Складіть свинину з цибулею в миску. …
  3. 3․ Нанизайте м'ясо на шампури та обсмажуйте на грилі або мангалі до рум'яності з усіх боків.

Чому м'ясо в шашлику тверде?

Спеції в маринад додаються на початку, щоб шматочки ввібрали їх аромат. А сіль краще підсипати наприкінці, тоді вона не витягне сік із м'яса. Час маринування теж впливає на те, чи вийде шашлик жорстким або буде м'яким.. За 10-20 хвилин м'ясо не замаринується.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Молнии YKK: Почему этот маленький элемент имеет такое большое значение?

Почти каждый день мы сталкиваемся с молниями на одежде, сумках, обуви и аксессуарах. Мы расстегиваем…

2 дні ago

Як зрозуміти, що глушник «проситься» на заміну?

Система вихлопу — це не лише частина, що впливає на звук автомобіля, а й важливий…

2 дні ago

Кращі казино України 2025 – як обирати надійну платформу

Casinomonitor.com.ua пропонує актуальний огляд кращих казино України 2025, який допомагає гравцям робити обґрунтований вибір. В…

2 тижні ago

Проекты двухэтажных домов: максимум пространства и рациональное зонирование

Проекты двухэтажных домов — это идеальный выбор для тех, кто хочет получить просторное жильё на…

3 тижні ago

Технічний гід: як вибрати зарядний пристрій для AGM, GEL, LiFePO4 акумуляторів

Придбання якісного акумулятора — це лише половина справи на шляху до енергетичної незалежності. Друга, не…

3 тижні ago

Художні товари оптом: від вибору до вигідної покупки

Світ творчості безмежний, і для його втілення потрібні якісні інструменти. Незалежно від того, чи ви…

3 тижні ago