Categories: Корисне

Як зробити шашлик м'якшим

Як приготувати соковитий шашлик зі свинини?

Приготування

  1. 1․ М'ясо наріжте на порційні шматочки, цибулю порубайте не дуже крупно. Якщо хочете приготувати цибулю разом із м'ясом, наріжте її кільцями.
  2. 2․ Складіть свинину з цибулею в миску. …
  3. 3․ Нанизайте м'ясо на шампури та обсмажуйте на грилі або мангалі до рум'яності з усіх боків.

Чому м'ясо в шашлику тверде?

Спеції в маринад додаються на початку, щоб шматочки ввібрали їх аромат. А сіль краще підсипати наприкінці, тоді вона не витягне сік із м'яса. Час маринування теж впливає на те, чи вийде шашлик жорстким або буде м'яким.. За 10-20 хвилин м'ясо не замаринується.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Химия для бассейна: залог чистоты и безопасности воды

Химия для бассейна играет ключевую роль в поддержании чистоты и безопасности воды. Если вода не…

3 години ago

Серебряные женские кольца: стиль и элегантность для каждой

Серебряные кольца всегда были символом изысканности и утонченного вкуса. Они подходят как для повседневной носки,…

3 години ago

Geox кросівки: Ідеальний вибір для будь-якої погоди

Geox – це відомий італійський бренд, що спеціалізується на виробництві взуття з інноваційними технологіями, які…

1 день ago

Чугунный люк, ливнеприемник и колосник: непревзойденное качество и надежность

В современном строительстве и благоустройстве территорий элементы инфраструктуры имеют решающее значение для обеспечения долговечности и…

2 дні ago

Котлы отопления: Ваш надежный выбор для комфортного обогрева

Обогрев помещений — важный аспект комфорта в доме, особенно в холодное время года. Котлы отопления…

2 дні ago

Тактичний Ремінь: Переваги, Особливості та Вибір

Тактичний ремінь – це невід'ємний елемент екіпіровки для військових, поліцейських, охоронців і навіть для тих,…

2 дні ago