Categories: Корисне

Як зробити шашлик м'якшим

Як приготувати соковитий шашлик зі свинини?

Приготування

  1. 1․ М'ясо наріжте на порційні шматочки, цибулю порубайте не дуже крупно. Якщо хочете приготувати цибулю разом із м'ясом, наріжте її кільцями.
  2. 2․ Складіть свинину з цибулею в миску. …
  3. 3․ Нанизайте м'ясо на шампури та обсмажуйте на грилі або мангалі до рум'яності з усіх боків.

Чому м'ясо в шашлику тверде?

Спеції в маринад додаються на початку, щоб шматочки ввібрали їх аромат. А сіль краще підсипати наприкінці, тоді вона не витягне сік із м'яса. Час маринування теж впливає на те, чи вийде шашлик жорстким або буде м'яким.. За 10-20 хвилин м'ясо не замаринується.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Теплогенератори Бізон — альтернатива твердопаливним котлам

Теплогенератор «Бізон»: рекомендується до придбання У суворих реаліях сучасного агропромислового комплексу врожай залежить не тільки…

3 дні ago

PRYNADA — ресторан, де традиції набувають сучасного звучання

PRYNADA Ukrainian Cafe — це перший ресторан актуальної української кухні, де класичні рецепти набувають сучасного…

4 дні ago

Імідж у деталях: яку роль відіграє пакет у сприйнятті бренду

Бренд – це не просто продукт чи комплекс послуг, а якийсь образ із певним іміджем,…

5 днів ago

Стильное женское нижнее белье от интернет-магазина Kleo

Современная женщина выбирает не просто белье — она выбирает настроение, комфорт и способ самовыражения. Именно…

5 днів ago

Прапори на замовлення від ТОВ «Лакор» — надійність, перевірена часом

Виготовлення прапора — це не просто друк зображення на тканині. Це поєднання технологій, досвіду, якісних…

7 днів ago

Автоматика для гаражних воріт: зручність, на яку ви заслуговуєте

У сучасному світі комфорт починається з деталей. І якщо ви цінуєте зручність у повсякденному житті,…

7 днів ago