Categories: Корисне

Як зробити шматок м'яса в духовці

Як приготувати м'ясо в духовці, щоб воно було соковитим?

Щоб м'ясо вийшло м'яким та соковитим, використовуйте маринад. Для свинини відмінно підходить гірчиця та мед, зі спецій – базилік, часник, хмелі-сунелі. Яловичина чудово поєднується з кисло-солодкими соусами та прованськими травами. Використовуйте керамічні форми або інший жаростійкий посуд. Збережена копія

Скільки треба готувати м'ясо у духовці?

Як визначити час приготування м'яса?

Ступінь прожарювання Повне прожарювання Середня прожарка
Яловичина 20 хв 15 хв
Бараніна 20 хв 15 хв
Свинина 20-30 хв не можна!
admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Химия для бассейна: залог чистоты и безопасности воды

Химия для бассейна играет ключевую роль в поддержании чистоты и безопасности воды. Если вода не…

3 години ago

Серебряные женские кольца: стиль и элегантность для каждой

Серебряные кольца всегда были символом изысканности и утонченного вкуса. Они подходят как для повседневной носки,…

3 години ago

Geox кросівки: Ідеальний вибір для будь-якої погоди

Geox – це відомий італійський бренд, що спеціалізується на виробництві взуття з інноваційними технологіями, які…

1 день ago

Чугунный люк, ливнеприемник и колосник: непревзойденное качество и надежность

В современном строительстве и благоустройстве территорий элементы инфраструктуры имеют решающее значение для обеспечения долговечности и…

2 дні ago

Котлы отопления: Ваш надежный выбор для комфортного обогрева

Обогрев помещений — важный аспект комфорта в доме, особенно в холодное время года. Котлы отопления…

2 дні ago

Тактичний Ремінь: Переваги, Особливості та Вибір

Тактичний ремінь – це невід'ємний елемент екіпіровки для військових, поліцейських, охоронців і навіть для тих,…

2 дні ago