Categories: Корисне

Як зробити шматок м'яса в духовці

Як приготувати м'ясо в духовці, щоб воно було соковитим?

Щоб м'ясо вийшло м'яким та соковитим, використовуйте маринад. Для свинини відмінно підходить гірчиця та мед, зі спецій – базилік, часник, хмелі-сунелі. Яловичина чудово поєднується з кисло-солодкими соусами та прованськими травами. Використовуйте керамічні форми або інший жаростійкий посуд. Збережена копія

Скільки треба готувати м'ясо у духовці?

Як визначити час приготування м'яса?

Ступінь прожарювання Повне прожарювання Середня прожарка
Яловичина 20 хв 15 хв
Бараніна 20 хв 15 хв
Свинина 20-30 хв не можна!
admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Безшумні витяжки – тиша і свіже повітря для вашого простору

Комфорт сучасного житла чи офісу давно перестав обмежуватися лише красивим інтер’єром. Якість повітря та рівень…

2 дні ago

Перше тренування в бодібілдингу: ефективний початок

Далеко не кожен спортсмен має можливість відвідувати зал п'ять разів на тиждень, це даність, до…

2 дні ago

Гальмівний диск: як перевірити знос та коли краще замінити

Гальмівний диск: як перевірити знос та коли краще замінити Гальмівний диск є одним із найважливіших…

3 дні ago

Що робити при поломці пральної машини або духовки Whirlpool після гарантії

Коли побутова техніка Whirlpool виходить з ладу після завершення гарантійного терміну, це завжди викликає стрес.…

3 дні ago

Опытный адвокат в Одессе – юридическая помощь от Ульянова

Выбор адвоката — это всегда ответственное решение, от которого зависит исход многих юридических вопросов. Адвокат…

3 дні ago

СТО в Одессе: качественный автосервис для вашего автомобиля

Надежность автомобиля напрямую зависит от качества его обслуживания. Владельцы машин знают: даже небольшая неисправность может…

4 дні ago