Як зробити швидко шоколадну глазур для торта

Скільки часу застигає шоколадна глазур?

2 години Полийте нею торт, цукерки або тістечка. Краще починати від центру, розподіляючи її ложкою на поверхні виробу. Застигає шоколадна глазур протягом 1-2 годин. На цей час заберіть страву в холодильник.

Як приготувати шоколадну глазур'ю?

Приготування

  1. 1․ Шоколад дрібно наріжте і розтопіть на водяній бані чи мікрохвильовій печі.
  2. 2․ Додайте|добавляйте| розм'якшене вершкове масло|мастило|, перемішайте. Нагрійте суміш ще 5-10 секунд.
  3. 3․ Зніміть шоколад з вогню і ретельно перемішайте з теплим молоком. Чи не збивайте суміш!

Збережена копія

Вам також може сподобатися

Більше від автора