Categories: Корисне

Як зробити швидко шоколадну глазур для торта

Скільки часу застигає шоколадна глазур?

2 години Полийте нею торт, цукерки або тістечка. Краще починати від центру, розподіляючи її ложкою на поверхні виробу. Застигає шоколадна глазур протягом 1-2 годин. На цей час заберіть страву в холодильник.

Як приготувати шоколадну глазур'ю?

Приготування

  1. 1․ Шоколад дрібно наріжте і розтопіть на водяній бані чи мікрохвильовій печі.
  2. 2․ Додайте|добавляйте| розм'якшене вершкове масло|мастило|, перемішайте. Нагрійте суміш ще 5-10 секунд.
  3. 3․ Зніміть шоколад з вогню і ретельно перемішайте з теплим молоком. Чи не збивайте суміш!

Збережена копія

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Імідж у деталях: яку роль відіграє пакет у сприйнятті бренду

Бренд – це не просто продукт чи комплекс послуг, а якийсь образ із певним іміджем,…

23 години ago

Стильное женское нижнее белье от интернет-магазина Kleo

Современная женщина выбирает не просто белье — она выбирает настроение, комфорт и способ самовыражения. Именно…

23 години ago

Прапори на замовлення від ТОВ «Лакор» — надійність, перевірена часом

Виготовлення прапора — це не просто друк зображення на тканині. Це поєднання технологій, досвіду, якісних…

2 дні ago

Автоматика для гаражних воріт: зручність, на яку ви заслуговуєте

У сучасному світі комфорт починається з деталей. І якщо ви цінуєте зручність у повсякденному житті,…

2 дні ago

Алюминиевые профили для современного строительства и дизайна

Профиль из алюминия — один из самых востребованных материалов в строительстве, архитектуре и производстве мебели.…

2 дні ago

Професійний лазерний рівень: навіщо потрібен і як вибрати

Сучасне будівництво, оздоблення та монтаж неможливо уявити без точного вимірювального інструменту. Лазерний рівень дозволяє швидко…

3 дні ago