Як зробити швидко вершковий соус


Як зробити щоб вершковий соус загуснув?

9 способів загусити соус або суп І як зберегти його смак

  1. Пасероване борошно.
  2. Випарювання …
  3. Крохмаль …
  4. Желатин, агар-агар, пектин, камедь.
  5. Яєчний жовток …
  6. Сметана, вершкове масло, м'який сир.
  7. Вівсяні, кукурудзяні, рисові пластівці.
  8. Подрібнені в пюре овочі

Який відсоток жирності вершків для соусу?

Отже, класичний вершковий соус потрібно готувати з жирних вершків, причому жирність повинна становити не менше 20%, вершкового масла та борошна. Для більш відчутного смаку варто додати сіль і перець за смаком, але тут потрібно бути уважнішими, оскільки пересолений соус може зіпсувати враження про всю страву.

Як зробити, щоб вершки не згорнулися в соусі?

Щоб цього уникнути, підігрійте вершки до кімнатної температури, а посуд зі блюдом зніміть з вогню. Тоді вершки перетворяться на гладкий соус. При додаванні вершків на сковороду одночасно заважайте соус віночком і на вас чекає успіх. Не потрібно кип'ятити вершки.

Які вершки купити для соусу?

Вершки 23% жиру та вище відносяться до кулінарних. Вони мають густу текстуру та підходять для приготування щільних соусів, заправок, підлив.

7 кращих рецептів вершкового соусу та 7 …

Вам також може сподобатися

Більше від автора