Як зробити щоб вершковий соус загуснув?
Зміст:
9 способів загусити соус або суп І як зберегти його смак
- Пасероване борошно.
- Випарювання …
- Крохмаль …
- Желатин, агар-агар, пектин, камедь.
- Яєчний жовток …
- Сметана, вершкове масло, м'який сир.
- Вівсяні, кукурудзяні, рисові пластівці.
- Подрібнені в пюре овочі
Який відсоток жирності вершків для соусу?
Отже, класичний вершковий соус потрібно готувати з жирних вершків, причому жирність повинна становити не менше 20%, вершкового масла та борошна. Для більш відчутного смаку варто додати сіль і перець за смаком, але тут потрібно бути уважнішими, оскільки пересолений соус може зіпсувати враження про всю страву.
Як зробити, щоб вершки не згорнулися в соусі?
Щоб цього уникнути, підігрійте вершки до кімнатної температури, а посуд зі блюдом зніміть з вогню. Тоді вершки перетворяться на гладкий соус. При додаванні вершків на сковороду одночасно заважайте соус віночком і на вас чекає успіх. Не потрібно кип'ятити вершки.
Які вершки купити для соусу?
Вершки 23% жиру та вище відносяться до кулінарних. Вони мають густу текстуру та підходять для приготування щільних соусів, заправок, підлив.
7 кращих рецептів вершкового соусу та 7 …