Categories: Корисне

Як зробити смачно тушковану курку

Як смачно згасити курку?

Викладіть птицю і обсмажуйте, поки вона трохи підрум'яниться, приблизно 3-5 хвилин. Змішайте помідори, моркву, часник і цибулю. Додайте овочі, каррі, паприку, чебрець, лавровий лист і бульйонний кубик до курці. Залийте водою, доведіть до кипіння і тушкуйте під кришкою приблизно 30-35 хвилин, помішуючи. Збережена копія

Як зробити курку м'якою під час гасіння?

Спеції до смаку. Спочатку прибираємо з гомілок шкірку і маринуємо сухими спеціями та сіллю, попередньо зробивши надрізи. Надрізи відіграють найважливішу роль: спочатку спеції краще через них просочать м'ясо, а потім, при гасінні в сметані, вона дійде до найдальших частин курки і розм'якшить її.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Безшумні витяжки – тиша і свіже повітря для вашого простору

Комфорт сучасного житла чи офісу давно перестав обмежуватися лише красивим інтер’єром. Якість повітря та рівень…

2 дні ago

Перше тренування в бодібілдингу: ефективний початок

Далеко не кожен спортсмен має можливість відвідувати зал п'ять разів на тиждень, це даність, до…

2 дні ago

Гальмівний диск: як перевірити знос та коли краще замінити

Гальмівний диск: як перевірити знос та коли краще замінити Гальмівний диск є одним із найважливіших…

3 дні ago

Що робити при поломці пральної машини або духовки Whirlpool після гарантії

Коли побутова техніка Whirlpool виходить з ладу після завершення гарантійного терміну, це завжди викликає стрес.…

3 дні ago

Опытный адвокат в Одессе – юридическая помощь от Ульянова

Выбор адвоката — это всегда ответственное решение, от которого зависит исход многих юридических вопросов. Адвокат…

3 дні ago

СТО в Одессе: качественный автосервис для вашего автомобиля

Надежность автомобиля напрямую зависит от качества его обслуживания. Владельцы машин знают: даже небольшая неисправность может…

4 дні ago