Categories: Корисне

Як зробити сухий сидр солодким

Чи можна в сідр додати цукор?

Відфільтровану рідину потрібно перелити у пластикову бочку або відро, додати цукор за смаком – зазвичай достатньо від 50 г на літрзакрити тару кришкою з гідрозатвором і залишити на тихе бродіння в темному прохолодному місці. У сидрі з груш бродіння триває приблизно 1,5 місяці.

Як підсолодити сидр?

На даному етапі сидр можна підсолодити за смаком, додавши в нього цукор або, що краще, фруктозу. Знову встановити гідрозатвор (сидр може знову забродити) і залишити на 2-3 місяці дозрівати. Зніміть сидр з осаду, якщо він з'явився.

Як пити сухий сидр?

Сухий сидр підійде до риби та морепродуктів. Можна, можливо пити сидр з устрицями та креветками. Моцарела, рокфор, хамон, запечені овочі, дичина, рагу з качки — чудова пара для сидра. Солодкий сидр добре поєднується з десертами – фруктові салати, пташине молоко, йогуртові торти.

Скільки потрібно цукру на літр сидру?

Дозування цукру для карбонізації становить приблизно 10-12 грам на літр сидру.

Домашній сидр – рецепт та технологія приготування.
Яблука різних сортів можна поєднувати. Ідеальним вважається співвідношення, при якому одна частина кислих яблук поєднується з двома частинами солодких. Грушевий сидр робиться за такою ж технологією. По можливості раджу приготувати асорті – змішати груші

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Холодильное оборудование: технология, сохраняющая свежесть и качество

Современный бизнес в сфере торговли и общественного питания немыслим без надежного холодильного оборудования. Именно от…

3 години ago

Самохідні обприскувачі Amazone від Дойче Агратехнік

Самохідні обприскувачі Amazone: технології нового покоління для точного землеробства Сучасне агровиробництво неможливо уявити без високотехнологічної…

3 години ago

Синдром Жильбера: симптоми, діагностика та сучасні методи виявлення

Ви помічали, що іноді ваша шкіра або білки очей набувають ледь помітного жовтуватого відтінку, особливо…

1 день ago

Осінь зі смаком Італії: як il Molino перетворює гарбуз на мистецтво

Осінь у Києві має свій ритм: прохолодні ранки, повільні прогулянки, аромат кориці у кав’ярнях і…

1 день ago

Бюро переводов как инструмент уверенного выхода на международный рынок

Современные компании все чаще ведут деятельность за пределами своей страны, а значит, возникает необходимость в…

4 дні ago

Стиральная машина выбивает пробки — проверка ТЭНа и проводки

Стиральная машина, внезапно "вырубающая" автоматический выключатель (пробки) или УЗО в щитке, сигнализирует о серьезной электрической…

4 дні ago