Як зробити щоб яловичина була м'якою під час смаження?
Зміст:
Соліте м'ясо акуратно і в самому кінці приготування – сіль витягує воду і сушить продукт. Дайте м'ясу полежати близько 10 хвилин після смаження — так воно стане соковитішим. Не придавлюйте м'ясо під час смаженнящоб шматок був м'яким і соковитим усередині.
Що потрібно, щоб яловичина була м'якою?
Що додати в бульйон, щоб м'ясо було м'яким Якщо ви купили не найвдаліший шматок м'яса, додайте в бульйон ложку оцту та варіть м'ясо на мінімальному вогні. Також можна додати кілька ложок соку лимонного. Кислота розм'якшить м'ясні волокна і м'ясо стане м'якшим. Також у бульйон можна додати чайну ложку соди. Збережена копія
Що потрібно зробити, щоб м'ясо було м'яким і соковитим?
Щоб м'ясо виходило ніжним і соковитим, потрібно попередити витікання з нього соку під час обсмажування. Найкраще це зробити або за допомогою панування, або «запечатавши» м'ясо на сильному вогні. Панірують м'ясо безпосередньо перед тим, як розпочати обсмажування. Як панування підійдуть борошно, сухарі, яйце або їх поєднання.
Як пом'якшити м'ясо під час гасіння?
Прискорити денатурацію білка можуть кислоти. Саме тому м'ясо перед приготуванням прийнято маринувати з використанням кислих продуктів оцту, гранатового соку, ківі, кефіру, вина. М'ясо треба солити. Сіль також руйнує білок, внаслідок чого страва виходить м'якою та соковитою.
Як приготувати яловичину м'якою та соковитою при смаженні.
Якщо ви плануєте посмажити м'ясо, не вибирайте надто жилисту яловичину. Найкраще підійде вирізка з ділянок, де м'язи були не перевантажені роботою. Наприклад, спинна вирізка містить оптимальну кількість жиру та м'ясо для того, щоб зробити її