Categories: Корисне

Як зробити запечений гарбуз смачним

Які спеції поєднуються з гарбузом?

Гарбуз відомий тим, що добре поєднується з теплими зимовими спеціями, які можна знайти в різних марокканських кухнях. Спробуйте додавати корицю, мускатний горіх, гвоздику, імбир, кмин та перець чилі у страви з гарбуза, щоб приготувати смачний бенкет.

Як зробити м'який гарбуз?

У каструлі закип'ятіть воду: рідини потрібно вдвічі більше, ніж овочі. Викладіть гарбуз в окріп, посоліть до смаку і варіть під кришкою на невеликому вогні приблизно 20 хвилин, поки шматочки не стануть м'якими.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Химия для бассейна: залог чистоты и безопасности воды

Химия для бассейна играет ключевую роль в поддержании чистоты и безопасности воды. Если вода не…

8 години ago

Серебряные женские кольца: стиль и элегантность для каждой

Серебряные кольца всегда были символом изысканности и утонченного вкуса. Они подходят как для повседневной носки,…

8 години ago

Geox кросівки: Ідеальний вибір для будь-якої погоди

Geox – це відомий італійський бренд, що спеціалізується на виробництві взуття з інноваційними технологіями, які…

1 день ago

Чугунный люк, ливнеприемник и колосник: непревзойденное качество и надежность

В современном строительстве и благоустройстве территорий элементы инфраструктуры имеют решающее значение для обеспечения долговечности и…

2 дні ago

Котлы отопления: Ваш надежный выбор для комфортного обогрева

Обогрев помещений — важный аспект комфорта в доме, особенно в холодное время года. Котлы отопления…

2 дні ago

Тактичний Ремінь: Переваги, Особливості та Вибір

Тактичний ремінь – це невід'ємний елемент екіпіровки для військових, поліцейських, охоронців і навіть для тих,…

2 дні ago