Categories: Корисне

Як зробити желе десерт

Як правильно розвести желатин на желе?

Порошковий желатин потрібно замочувати у воді у співвідношенні 1:6 (іноді використовують формулу 1:5). Це означає, що якщо в рецепті вам потрібні 10 грамів желатину, ви замочите його в 60 грамах води. У всіх інших сенсах порошковий і листовий желатин абсолютно ідентичні, якщо мають одну і ту ж силу желювання.

Якою водою заливають желе?

Підігріти воду до 35-40 градусів, вона не повинна бути гарячою. Желатин довго розчиняється у прохолодній воді, але в окропі втрачає властивості та набагато гірше желює.

Як виходить желе?

Желе – це продукт уварювання освітлених соків з цукром з додаванням або без додавання желюючих речовин та харчових органічних речовин. Желе готують із фруктово-ягідних відварів, соків, екстрактів, сиропів, есенції, молока та варення.

Що використовують для желе?

Солодкі страви «желе» готують з фруктових та ягідних соків, пюре, відварів, варення, ягідних екстрактів, фруктових есенцій, лікерів, виноградних вин та молока з додаванням цукру, желатину або агару та подальшим фільтруванням та при необхідності освітленням.

Желе десерт, рецепти з фото на UkrainianFood.com: 1268 …
Желе готують із фруктів, ягід, із фруктових та ягідних соків. Желе з вишні – це по-справжньому літній десерт, дуже легкий, смачний, корисний та красивий. …

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Холодильное оборудование: технология, сохраняющая свежесть и качество

Современный бизнес в сфере торговли и общественного питания немыслим без надежного холодильного оборудования. Именно от…

3 години ago

Самохідні обприскувачі Amazone від Дойче Агратехнік

Самохідні обприскувачі Amazone: технології нового покоління для точного землеробства Сучасне агровиробництво неможливо уявити без високотехнологічної…

3 години ago

Синдром Жильбера: симптоми, діагностика та сучасні методи виявлення

Ви помічали, що іноді ваша шкіра або білки очей набувають ледь помітного жовтуватого відтінку, особливо…

1 день ago

Осінь зі смаком Італії: як il Molino перетворює гарбуз на мистецтво

Осінь у Києві має свій ритм: прохолодні ранки, повільні прогулянки, аромат кориці у кав’ярнях і…

1 день ago

Бюро переводов как инструмент уверенного выхода на международный рынок

Современные компании все чаще ведут деятельность за пределами своей страны, а значит, возникает необходимость в…

4 дні ago

Стиральная машина выбивает пробки — проверка ТЭНа и проводки

Стиральная машина, внезапно "вырубающая" автоматический выключатель (пробки) или УЗО в щитке, сигнализирует о серьезной электрической…

4 дні ago