Categories: Корисне

Як зробити желе десерт

Як правильно розвести желатин на желе?

Порошковий желатин потрібно замочувати у воді у співвідношенні 1:6 (іноді використовують формулу 1:5). Це означає, що якщо в рецепті вам потрібні 10 грамів желатину, ви замочите його в 60 грамах води. У всіх інших сенсах порошковий і листовий желатин абсолютно ідентичні, якщо мають одну і ту ж силу желювання.

Якою водою заливають желе?

Підігріти воду до 35-40 градусів, вона не повинна бути гарячою. Желатин довго розчиняється у прохолодній воді, але в окропі втрачає властивості та набагато гірше желює.

Як виходить желе?

Желе – це продукт уварювання освітлених соків з цукром з додаванням або без додавання желюючих речовин та харчових органічних речовин. Желе готують із фруктово-ягідних відварів, соків, екстрактів, сиропів, есенції, молока та варення.

Що використовують для желе?

Солодкі страви «желе» готують з фруктових та ягідних соків, пюре, відварів, варення, ягідних екстрактів, фруктових есенцій, лікерів, виноградних вин та молока з додаванням цукру, желатину або агару та подальшим фільтруванням та при необхідності освітленням.

Желе десерт, рецепти з фото на UkrainianFood.com: 1268 …
Желе готують із фруктів, ягід, із фруктових та ягідних соків. Желе з вишні – це по-справжньому літній десерт, дуже легкий, смачний, корисний та красивий. …

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Лікарня Чернівці: сучасна медицина з турботою про кожного пацієнта

У великому місті важливо мати доступ до якісної та своєчасної медичної допомоги. Коли ви шукаєте…

3 години ago

Как изучать несколько языков одновременно и не запутаться

Мы живем в мире, где знание двух-трех языков становится не роскошью, а требованием времени. Многие…

3 години ago

Теплогенератори Бізон — альтернатива твердопаливним котлам

Теплогенератор «Бізон»: рекомендується до придбання У суворих реаліях сучасного агропромислового комплексу врожай залежить не тільки…

4 дні ago

PRYNADA — ресторан, де традиції набувають сучасного звучання

PRYNADA Ukrainian Cafe — це перший ресторан актуальної української кухні, де класичні рецепти набувають сучасного…

5 днів ago

Імідж у деталях: яку роль відіграє пакет у сприйнятті бренду

Бренд – це не просто продукт чи комплекс послуг, а якийсь образ із певним іміджем,…

6 днів ago

Стильное женское нижнее белье от интернет-магазина Kleo

Современная женщина выбирает не просто белье — она выбирает настроение, комфорт и способ самовыражения. Именно…

6 днів ago