Який найкорисніший компот?
Зміст:
Яблучний компот Яблучний компот із свіжих плодів – найкорисніший. Він багатий на вітамін С, який зміцнює імунну систему. У складі є харчові волокна, вони сприятливо впливають травлення. При варінні більшість корисних властивостей зберігаються у напої.
Як правильно варити компот, щоб зберегти вітаміни?
Ніколи довго не кип'ятіть фруктовий напій – достатньо 5 хвилин. А ось наполягати його потрібно довго, щоб отримати максимум смаку, аромату та вітамін. Додайте в каструлю щіпку лимонної кислоти, оскільки вона допомагає плодам віддавати цінні речовини та покращує хімічний склад. компоту.
Які продукти можна покласти в компот для покращення смаку?
Для покращення смаку та ароматизації солодких страв у них додають ваніль, корицю, цедру цитрусових плодів, лимонну кислоту, каву, какао, вино, лікери і т.д.
Як варити компот у киплячу воду чи ні?
Наповнену водою каструлю потрібно поставити на сильний вогонь та довести до кипіння. 2. У киплячу воду акуратно всипають вимиті ягоди чи фрукти і варять на повільному вогні не довше 10-15 хвилин. Якщо переварити, то в компоті залишиться менше вітамінів та корисних властивостей.
Як правильно варити компот.
Ось наш варіант, як зробити компот: Візьміть заморожені фрукти: 400 г абрикосів та 200 г персиків. Також, …