Достеменно відомо, що інгредієнтом № 1 є цукор, а саме високофруктозний кукурудзяний сироп, інгредієнтом № 2 – цукровий колір, інгредієнтом № 3 – сахароза, інгредієнтом № 4 – ортофосфорна кислота.
Яку комаху додають у кока-колу?
Кошеніль Це виявилася рідина, отримана з комахи Cochineal (Кошеніль). Кошеніль – це комаха, яка мешкає на Канарських островах та в Мексиці. Ця комаха присмоктується хоботком до рослини, смокче сік і ніколи не рухається з місця. Для комахи кошеніль готують спеціальні поля.
Як роблять кока-колу з чого?
Компонентами «класичного» варіанта «Кока–коли» є:
- очищена газована вода;
- цукор;
- натуральний барвник карамель;
- регулятор кислотності; ортофосфорна кислота;
- натуральні ароматизатори;
- кофеїн.
Збережена копіяПохожі