Categories: Корисне

З чого роблять калабаси

Калебас (також: калебаса; від ісп. Calabaza – гарбуз) – судина з висушених плодів гарбуза (в основному пляшкового гарбуза) або калебасового (горлянкового) дерева (кресченції).

Як роблять калабас?

Як роблять калабаси з гарбуза-горлянки Традиційно калебас виготовляють у вигляді посудини з вузьким шийкою. З гарбуза видаляють м'якоть і олії, після чого її спеціальним чином обробляють і висушують.. Далі калебас обпікають та прикрашають візерунками. Малюнки зазвичай вирізуються або випалюються. Збережена копія

Що п'ють у Калабасі?

Калебас, калебаса (ісп. calabaza – гарбуз) – традиційний посуд для приготування та пиття мате, тонізуючий напій народів Південної Америки. Збережена копія

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Лікарня Чернівці: сучасна медицина з турботою про кожного пацієнта

У великому місті важливо мати доступ до якісної та своєчасної медичної допомоги. Коли ви шукаєте…

3 години ago

Как изучать несколько языков одновременно и не запутаться

Мы живем в мире, где знание двух-трех языков становится не роскошью, а требованием времени. Многие…

3 години ago

Теплогенератори Бізон — альтернатива твердопаливним котлам

Теплогенератор «Бізон»: рекомендується до придбання У суворих реаліях сучасного агропромислового комплексу врожай залежить не тільки…

4 дні ago

PRYNADA — ресторан, де традиції набувають сучасного звучання

PRYNADA Ukrainian Cafe — це перший ресторан актуальної української кухні, де класичні рецепти набувають сучасного…

5 днів ago

Імідж у деталях: яку роль відіграє пакет у сприйнятті бренду

Бренд – це не просто продукт чи комплекс послуг, а якийсь образ із певним іміджем,…

6 днів ago

Стильное женское нижнее белье от интернет-магазина Kleo

Современная женщина выбирает не просто белье — она выбирает настроение, комфорт и способ самовыражения. Именно…

6 днів ago