З чого роблять картоплю ролтон


Чи можна їсти картоплю Ролтон?

Картопляне пюре швидкого приготування «Роллтон» відповідає вимогам безпеки за перевіреними мікробіологічними та фізико-хімічними показниками. Масова частка жиру в продукті вище за заявлену на 37,85%.

Як роблять картоплю Ролтон?

Картоплю миють у великих барабанах, далі її ошпарюють гарячою водою, щоб лопнула шкірка. Пропускають через барабан з йоржиками, які і зчищають шкірку. Далі вже очищена картопля під натиском води зі швидкістю 250 км/год летить трубою, поперек якої стоять ніж і ріжуть її на «кругляші».

Як зробити пюре як у Ролтоні?

Спосіб приготування: Відкрийте кришку і залийте окріп до обідка. Перемішайте та закрийте кришкою. Дайте настоятися 5 хвилин і перемішайте.

Скільки калорій у пюре Роллтон готовому?

Харчова (поживна) цінність на 100 г продукту: білки – 8.5 г, жири – 13 г, вуглеводи – 66 г. Енергетична цінність на 100 г продукту: 420 ккал.

Роллтон – Вікіпедія.

Під брендом «Роллтон» випускається кулінарна продукція зручного застосування: локшина швидкого приготування, традиційні макаронні вироби, картопляне пюре, бульйони, гарніри та … See more

Вам також може сподобатися

Більше від автора