Categories: Корисне

З чого роблять різотто

Чим рис для різотто відрізняється від звичайного?

Рис для різотто відрізняється від простого рису, як фуа-гра від звичайної качиної або гусячої печінки.. Про те, який рис обрати і що з ним робити, щоб вийшло справжнє італійське блюдо, розповідає шеф-кухар ресторану I Fiori Дмитро Яковлєв.

У чому відмінність різотто від звичайного плову?

Плов має бути розсипчастим, а різотто — кремоподібним.. Як бачите, сорт рису дуже важливий; те, що підходить для приготування різотто, зовсім не підходить для плову. І ще один нюанс – рис арборіо перед приготуванням різотто не треба мити. Він втрачає свої корисні властивості.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Якісний ремонт телефонів у Тернополі: швидко та надійно

Сучасний смартфон — не просто засіб зв'язку, а повноцінний інструмент для роботи, спілкування й розваг.…

15 години ago

Лікарня Чернівці: сучасна медицина з турботою про кожного пацієнта

У великому місті важливо мати доступ до якісної та своєчасної медичної допомоги. Коли ви шукаєте…

21 годину ago

Как изучать несколько языков одновременно и не запутаться

Мы живем в мире, где знание двух-трех языков становится не роскошью, а требованием времени. Многие…

21 годину ago

Теплогенератори Бізон — альтернатива твердопаливним котлам

Теплогенератор «Бізон»: рекомендується до придбання У суворих реаліях сучасного агропромислового комплексу врожай залежить не тільки…

5 днів ago

PRYNADA — ресторан, де традиції набувають сучасного звучання

PRYNADA Ukrainian Cafe — це перший ресторан актуальної української кухні, де класичні рецепти набувають сучасного…

6 днів ago

Імідж у деталях: яку роль відіграє пакет у сприйнятті бренду

Бренд – це не просто продукт чи комплекс послуг, а якийсь образ із певним іміджем,…

7 днів ago