Чим гарний гороховий суп

Яка користь від горохового супу?

Звичайний гороховий суп – Джерело мінеральних речовин (калію, магнію, фосфору, йоду і заліза), вітамінів (В, А, С, Е, РР) та рослинного білка, необхідного для м'язової тканини. Неперетравлювані харчові волокна у його складі покращують перистальтику кишечника і навіть корисні для профілактики захворювань шлунково-кишкового тракту. Збережена копія

Коли не можна їсти гороховий суп?

Кому не можна їсти суп з гороху Не варто їсти гороховий суп на сніданок, обід та вечерю. Для підшлункової залози бобові досить важка їжа, тому гороховими стравами не варто захоплюватися хворим на панкреатит.

Вам також може сподобатися

Більше від автора