Цей фрукт містить потужні антиоксиданти, які позитивно впливають на багато систем організму. Зокрема, вони допомагають зменшити кількість поганого холестерину, знизити тиск та зменшити ризик серцево-судинних захворювань. З'їдайте один гранат протягом дня, або додавайте зерна до салатів.
Як правильно їсти гранат до їди чи після їди?
Пити гранатовий сік рекомендується перед їжею – Він покращує апетит і сприяє хорошому травленню.
Які хвороби лікує гранат?
Гранат зміцнює шлунок, корисний при водяному асциті, слабкості печінки, жовтяниці, захворюваннях селезінки, серцебиття, при болях в органах грудей, гарячому кашлі, очищає голос, повне тіло, видаляє лишаї та свербіж шкіри. Всі частини граната допомагають від перебоїв у серці.