Як правильно просочувати бісквіт гарячим чи холодним?
Зміст:
Дуже важливий момент: гарячий бісквіт просочують холодним просоченням, а холодний бісквіт – гарячим! Для світлих бісквітів вибирайте світлі за кольором просочення, інакше в розрізі тортик виглядатиме не дуже апетитно. Для шоколадних бісквітів підійдуть будь-які кольори.
Чи потрібно просочувати бісквітний торт?
Не кожен торт потрібно просочувати. Наприклад, пісочні або листкові коржі повинні залишатися розсипчастими – за це вони й цінуються. А знаменитий італійський «Тірамісу» не обходиться без кавового просочення печива савоярді. І коли готуєте бісквіт, перед тим як зібрати торт, необхідно просочити кожен корж.
Скільки потрібно витримувати бісквіт?
З часу випічки має пройти не менше 10-12 годин. Протягом цього часу коржі повинні залишатись при кімнатній температурі. 2. Випічку слід загорнути у харчову плівку, щоб упаковка вийшла герметичною.
Як розрахувати кількість просочення для торта?
Розрахунок обсягу просочення для коржів Є ще формули через об'єм та через вагу. Але найпростіша формула така: потрібно помножити вагу готового коржа на коефіцієнт 0,35 та отримаємо вагу сиропу.
Просочення для бісквіту: як просочити торт.
Є 2 основних способи просочити бісквіт: за допомогою спеціальної пляшки з отворами звичайним пензликом.