За допомогою такого валика для нарізки тіста дуже зручно декорувати поверхню виробів (пирогів із фруктовими, кремовими начинками); завдяки їй виріб набуває більш привабливого зовнішнього вигляду. Просто розкотіть тонкий шар тесту звичайною качалкою і проведіть по ньому валиком із постійним зусиллям.
Як працює ролик для нарізування тіста?
Проводимо роликом щільно притискаючи, якщо не вистачило захоплення ролика, ріжемо поруч ще раз. Заготівля решітки. Акуратно піднімаємо заготівлю, опускаємо її довгу сторону на основу і поступово розтягуючи опускаємо решту. Якщо залишиться зайва частина ґрат, то обрізати. Збережена копія
Навіщо потрібен валик для тесту?
Валик – це пластмасовий ролик із спеціальною сіткою, призначений для прикраси випічки та для нарізки з тіста, мастики декоративного візерунка..