Селера багатий вітамінами С, K A, E, РР та групи В. Наприклад, на 100 г продукту міститься 8 мг вітаміну С. Також у його складі присутні кальцій, магній, залізо, калій, цинк, селен і 12 видів антиоксидантів. Все це робить даний продукт корисним для серця, імунітету та стану кісток.17 квіт. 2022 р.
Як правильно їсти сиру селера?
Стебло селери зазвичай їдять сирим Зелені соковиті та хрусткі стебла найчастіше їдять прямо сирими: нарізують пластинками або брусочками, видаляючи товсті і жорсткі волокна або подають у вигляді довгих паличок – їх дуже зручно вмочувати в будь-якій соус і є прямо руками.
Як правильно приймати селера?
Стебла не можна їсти просто так; селера повинна мати консистенцію соку і пити його потрібно натщесерце; органічна селера вважається очевидним плюсом, і його потрібно готувати свіжим, а приймати негайно.