Що краще вживати з вином

Сухе червоне вино добре поєднується з м'ясом, птицею та твердим сиром. Кріплене червоне сухе відмінно відтіняє смак грибів і морепродуктів. А ось з м'яким сиром, солодощами та першими стравами цей напій «не товаришує». Напівсухе червоне підходить до м'яса, овочевих страв, а також до твердих та молодих сирів.30 січ. 2018 р.

Чим найкраще закушувати вино?

Для легкого фуршету можна подати тарілку із зрілими сирами та м'ясними делікатесами: хамон, ковбаси, копченість. До червоного напівсолодкого вина потрібно подавати простіші страви. Це може бути курка, індичка чи качка. Також допускаються жирні сорти риби, креветки під соусом, сири та ковбасні вироби. Збережена копія

Як правильно пити вино, щоб було смачно?

Пийте вино повільно, насолоджуючись кожним ковтком, перекочуйте вино в роті. Перед кожним новим ковтком провертайте вино у келиху насичуючи киснем. Біле вино ідеально пити дуже маленькими ковтками і дайте смаку осісти на рецепторах

Вам також може сподобатися

Більше від автора