Як можна готувати червону капусту


Як правильно їсти капусту?

Краще використовувати її красу та їсти сирий, тобто, у салатах, особливо молоду червонокачанну капусту. Щоб вона зберегла свій характерний колір, додайте лимонний сік, оцет, вино чи кисле яблучко. ВАЖЛИВО! Смак свіжої червонокачанної капусти гостріший, пікантніший у порівнянні з білокачанною.

Навіщо корисна червона капуста?

Червонокачанна капуста – овочева культура з характерним червоно-фіолетовим забарвленням листя, поширений харчовий продукт. Овочі використовують головним чином для вживання у свіжому вигляді для салатів, для маринування, у тушкованому вигляді з оцтом або кислими фруктами для гарнірів.

Кому не можна червонокачанну капусту?

Протипоказання: Червонокачанна капуста може не підходити людині з не надто активним кишечником. Іноді надмірне вживання волокнистих овочів провокує здуття живота та підвищене газоутворення. Найчастіше хрестоцвіті овочі не рекомендують їсти при захворюваннях щитовидної залози.

Чи можна варити капусту?

Червонокачанну капусту, природно, можна відварити. Все, що вам потрібно зробити, це додати у воду трохи солі та оцту, які допоможуть зберегти її гарний яскраво-фіолетовий колір.

Страви з червоної капусти.

Червона капуста за корисними речовинами в кілька разів перевершує білокачанну капусту. Вона багата на антиоксиданти, вітамін С і K. Готувати з …

Вам також може сподобатися

Більше від автора