Як можна використовувати кокосову стружку у випічці

Як можна використовувати кокосову стружку?

Кокосова стружка широко використовується в кулінарії, найчастіше її додають у десерти та різні солодощі: тістечка, торти, рулети, цукерки, сирні сирки, печива та батончики. І, звичайно ж, використовують для прикраси! Чи можна кокосову стружку додавати не лише до десертів, а й до основних страв? Звичайно!

Кому не можна кокосову стружку?

Стружка кокосова: шкода та протипоказання

  • гострий, хронічний панкреатит;
  • запалення у кишечнику, мікротравми прямої кишки;
  • деякі захворювання печінки;
  • виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки
  • дитячий вік до 4 років;
  • індивідуальна нестерпність продукту.

Вам також може сподобатися

Більше від автора